Τα τελευταία 34 χρόνια η Swatch έχει δημιουργήσει δική της σχολή στον κόσμο της ωρολογοποιίας, με φαντασία, χιούμορ, χρώμα και εξαιρετικό value for money. Τώρα μας προσκαλεί να διασκεδάσουμε συνθέτοντας το δικό μας ρολόι, σύμφωνα με το γούστο και τη διάθεσή μας. Χάρη στη νέα σειρά Swatch X You γινόμαστε σχεδιαστές και δημιουργούμε το ρολόι που μας ταιριάζει, επιλέγοντας από μία ευρεία γκάμα μερών: κάσες, λουράκια, θηλάκια και pins.

Η όλη διαδικασία είναι σαν παιχνίδι και γίνεται με πέντε απλά βήματα:
1. Επιλέγουμε μέγεθος κάσας: Gent (Ø 34 mm) ή New Gent (Ø 41 mm).

2. Επιλέγουμε το χρώμα της κάσας που μας αρέσει π.χ. κόκκινο, μπλε, κίτρινο, λευκό, μαύρο.

3. Επιλέγουμε λουράκι για το πάνω μέρος του ρολογιού –από το δροσερό χρώμα της μέντας μέχρι το δυναμικό κόκκινο, μονόχρωμο ή με ρίγες.

4. Επιλέγουμε λουράκι για το κάτω μέρος του ρολογιού. Εννοείται ότι τα δύο λουράκια μπορεί να είναι διαφορετικά, για πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

5. Ολοκληρώνουμε το ρολόι επιλέγοντας ένα θηλάκι για το λουρί, κατά προτίμηση σε χρώμα που να δημιουργεί αντίθεση.

Μπορούμε να προσθέσουμε και ένα pin ή ένα επιπλέον «θεματικό» θηλάκι, με σχέδια όπως μια τούρτα γενεθλίων, μια φτερωτή καρδιά ή δαχτυλίδια γάμου. Έτσι, το Swatch X You ρολόι μετατρέπεται εύκολα στο τέλειο προσωποποιημένο δώρο για κάθε περίσταση!

Χρησιμοποιώντας το tag #swatchXme στα social media, όλοι οι νέοι επίδοξοι σχεδιαστές μπορούν να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους παγκοσμίως. Η έκφραση του προσωπικού στυλ δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη, απ’ ότι με το Swatch X You!
Μπορείτε να πάρετε μία γεύση από τα Swatch X You στο παρακάτω video:
 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ