Διέσωσε τον αδερφό του «κινηματογραφικά»

Διέσωσε τον αδερφό του «κινηματογραφικά»

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο αστέρας του Χόλιγουντ Ντουέιν Τζόνσον, γνωστός και ως «The Rock», συνεχάρη ένα δεκάχρονο αγόρι που έσωσε τον αδελφό του από βέβαιο πνιγμό αντιγράφοντας μια σκηνή της αγαπημένης του ταινίας χαρακτηρίζοντάς το «ήρωα της πραγματικής ζωής».

Οταν ο Τζέικομπ Ο’ Κόνορ βρήκε τον δύο ετών αδελφό του Ντίλαν στην πισίνα να πλέει με το κεφάλι μέσα στο νερό, κατάφερε να τον τραβήξει έξω και να του κάνει μαλάξεις, όπως είχε δει στο αγαπημένο του φιλμ «San Andreas», ακριβώς με τον τρόπο που το έκανε και ο αγαπημένος του ήρωας. Ο Ντίλαν στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο και τώρα είναι καλά στην υγεία του. Οταν έμαθε για τη θαυμαστή παρέμβαση του Τζέικομπ, ο Ντουέιν Τζόνσον ανήρτησε το εξής σχόλιο στο Twitter: «Απίστευτη ιστορία. Είσαι ένας ήρωας της πραγματικής ζωής. Είμαστε περήφανοι για εσένα».

Την περηφάνια της για τον γιο της δεν μπορούσε να κρύψει και η μητέρα του Κρίστα Ο’ Κόνορ, η οποία δήλωσε: «Δεν έχω λόγια. Είμαι κατάπληκτη από αυτό που έκανε ο Τζέικομπ. Είμαι τόσο περήφανη», επισημαίνοντας ότι ο γιος της χαίρεται μεν με τους επαίνους που λαμβάνει, αλλά νιώθει ότι έκανε κάτι το φυσιολογικό.

«Κάποιος τον ρώτησε αν πιστεύει ότι είναι ήρωας και αυτός απάντησε απλώς “δεν ξέρω”. Μου προκαλεί έκπληξη που ο Τζέικομπ θυμήθηκε τι είχε δει στην ταινία αλλά είναι μία από τις αγαπημένες του και την είχε δει μερικές εβδομάδες νωρίτερα».

Η συγκεκριμένη σκηνή που αντέγραψε ο Τζέικομπ αφορά την προσπάθεια διάσωσης της κόρης του ηθοποιού Ντουέιν Τζόνσον.

Ο Τζέικομπ τόνισε μιλώντας στα ΜΜΕ ότι φοβήθηκε όταν είδε τον αδελφό του στην πισίνα. «Η αγαπημένη μου ταινία, το “San Andreas”, είχε μία σκηνή με μαλάξεις και τεχνητή αναπνοή και τη θυμήθηκα. Ηταν ένας σεισμός και ένα τσουνάμι και το κορίτσι της ταινίας πνιγόταν. Στις περισσότερες ταινίες αυτό κάνουν. Προσπαθούν να σώσουν αυτόν που κινδυνεύει μόνοι τους και, αν αυτό δεν πιάσει, πάνε και καλούν βοήθεια».

Τα αγόρια με τον αδελφό τους Γκάβιν, οκτώ ετών, βρίσκονταν στο σπίτι της γιαγιάς που τα πρόσεχε όσο η μητέρα τους ήταν στη δουλειά της. Ο Ντίλαν κατάφερε με κάποιον τρόπο να διαφύγει της προσοχής της γιαγιάς του και να πέσει στην πισίνα. Οταν ο Τζέικομπ ανακάλυψε τον αδελφό του, διαπίστωσε ότι είχε καταφέρει να ξεκλειδώσει δύο κλειδωμένες πόρτες, να βγει έτσι στον κήπο και να προσεγγίσει την πισίνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή