HUBLOT Classic Fusion «Spartan»: Έμπνευση από την Αρχαία Ελλάδα

HUBLOT Classic Fusion «Spartan»: Έμπνευση από την Αρχαία Ελλάδα

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εμπνευσμένο από την Αρχαία Ελλάδα και τους 300 Σπαρτιάτες του Λεωνίδα, το συλλεκτικό αυτό μοντέλο της ελβετικής ωρολογοποιίας Hublot είναι το δεύτερο με ελληνικό θέμα που κυκλοφορεί το 2017. Το πρώτο ήταν το Classic Fusion Aerofusion «Mykonos» και σας το είχαμε παρουσιάσει εδώ.

HUBLOT Classic Fusion «Spartan»: Έμπνευση από την Αρχαία Ελλάδα-1

Το HUBLOT Classic Fusion «Spartan» είναι μία περιορισμένη έκδοση μόλις 50 αντιτύπων και φέρει στο καντράν του μία περικεφαλαία Σπαρτιάτη πολεμιστή πάνω σε μαύρο φόντο, ενώ περιφερειακά υπάρχει διακόσμηση με αρχαιοελληνικούς μαιάνδρους. Μοναδικές χρωματικές πινελιές σε κόκκινο, ο κεντρικός δευτερολεπτοδείκτης και ο αριθμός 300 που παραπέμπει ασφαλώς στους 300 ηρωικούς πεσόντες των Θερμοπυλών.

HUBLOT Classic Fusion «Spartan»: Έμπνευση από την Αρχαία Ελλάδα-2

Η κάσα του ρολογιού έχει διάμετρο 45 mm και είναι από τιτάνιο με γυαλισμένο και σατινέ φινίρισμα. Στεγάζει στο εσωτερικό της τον αυτόματο Caliber Hublot HUB1112, o οποίος έχει ενεργειακή αυτονομία 42 ωρών.

HUBLOT Classic Fusion «Spartan»: Έμπνευση από την Αρχαία Ελλάδα-3

Στο πίσω μέρος της κάσας από γυαλισμένο τιτάνιο υπάρχει χαραγμένος ο αύξων αριθμός της συλλεκτικής αυτής έκδοσης ενώ πάνω στο κρύσταλλο ζαφειριού αναγράφεται με μαύρα γράμματα η ιστορική φράση του Λεωνίδα «Μολών Λαβέ».

HUBLOT Classic Fusion «Spartan»: Έμπνευση από την Αρχαία Ελλάδα-4

Το «Spartan» είναι στεγανό μέχρι 50 μ. και φοράει λουράκι από μαύρο δέρμα με ανάγλυφους μαιάνδρους και εσωτερική επίστρωση από καουτσούκ. Διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα Gofas Jewelry (τηλ.: 210-3317540).

Περισσότερες πληροφορίες για την Hublot εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή