Εμπνευσμένο από την Αρχαία Ελλάδα και τους 300 Σπαρτιάτες του Λεωνίδα, το συλλεκτικό αυτό μοντέλο της ελβετικής ωρολογοποιίας Hublot είναι το δεύτερο με ελληνικό θέμα που κυκλοφορεί το 2017. Το πρώτο ήταν το Classic Fusion Aerofusion «Mykonos» και σας το είχαμε παρουσιάσει εδώ.

Το HUBLOT Classic Fusion «Spartan» είναι μία περιορισμένη έκδοση μόλις 50 αντιτύπων και φέρει στο καντράν του μία περικεφαλαία Σπαρτιάτη πολεμιστή πάνω σε μαύρο φόντο, ενώ περιφερειακά υπάρχει διακόσμηση με αρχαιοελληνικούς μαιάνδρους. Μοναδικές χρωματικές πινελιές σε κόκκινο, ο κεντρικός δευτερολεπτοδείκτης και ο αριθμός 300 που παραπέμπει ασφαλώς στους 300 ηρωικούς πεσόντες των Θερμοπυλών.

Η κάσα του ρολογιού έχει διάμετρο 45 mm και είναι από τιτάνιο με γυαλισμένο και σατινέ φινίρισμα. Στεγάζει στο εσωτερικό της τον αυτόματο Caliber Hublot HUB1112, o οποίος έχει ενεργειακή αυτονομία 42 ωρών.

Στο πίσω μέρος της κάσας από γυαλισμένο τιτάνιο υπάρχει χαραγμένος ο αύξων αριθμός της συλλεκτικής αυτής έκδοσης ενώ πάνω στο κρύσταλλο ζαφειριού αναγράφεται με μαύρα γράμματα η ιστορική φράση του Λεωνίδα «Μολών Λαβέ».

Το «Spartan» είναι στεγανό μέχρι 50 μ. και φοράει λουράκι από μαύρο δέρμα με ανάγλυφους μαιάνδρους και εσωτερική επίστρωση από καουτσούκ. Διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα Gofas Jewelry (τηλ.: 210-3317540).

Περισσότερες πληροφορίες για την Hublot εδώ.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ