Χαρακόπουλος: Κάλυψη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στις καταδρομικές επιθέσεις γνωστών-αγνώστων

Χαρακόπουλος: Κάλυψη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στις καταδρομικές επιθέσεις γνωστών-αγνώστων

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Οι θρασύδειλοι οπαδοί της βίας και της ανομίας έδρασαν, όπως πάντα στο σκότος, επιχειρώντας τον εκφοβισμό εκπροσώπων του ελληνικού λαού στο εθνικό κοινοβούλιο», σχολιάζει ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Μάξιμος Χαρακόπουλος, στην «Ελευθερία» τους βανδαλισμούς στο πολιτικό του γραφείο στη Λάρισα.

Παράλληλα, κάνει λόγο για «καταδρομικές επιθέσεις με την κάλυψη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και στέλνει μήνυμα ότι η ΝΔ «δεν θα επιτρέψει η Ελλάδα να γίνει ξέφραγο αμπέλι».

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Για μια ακόμη φορά, οι θρασύδειλοι οπαδοί της βίας και της ανομίας έδρασαν, όπως πάντα στο σκότος, επιχειρώντας τον εκφοβισμό εκπροσώπων του ελληνικού λαού στο εθνικό κοινοβούλιο.

Προφανώς, η πράξη τους αυτή σχετίζεται άμεσα με την συνεπή στάση της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη εναντίον των καταλήψεων, ιδιωτικών και δημοσίων κτιρίων, από ομάδες περιθωριακών γνωστών-αγνώστων, που αποθρασυνόμενοι από τη σκανδαλώδη κάλυψη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, θεωρούν ότι με καταδρομικές επιθέσεις θα μας φιμώσουν. Τους πληροφορούμε, όμως, κι αυτούς και τους υψηλούς “προστάτες” τους ότι ματαιοπονούν. Δεν προτιθέμεθα να υποστείλουμε τη σημαία του νόμου και της τάξης. Δεν θα επιτρέψουμε η Ελλάδα να γίνει ξέφραγο αμπέλι.

Ο στόχος μας είναι και παραμένει η αποκατάσταση -επιτέλους και στη χώρα μας- του νόμου και της τάξης, που είναι και το αίτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας της ελληνικής κοινωνίας.

Αναμένουμε η καταδίκη αυτή να είναι ομόθυμη από όλες τις πολιτικές δυνάμεις, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή