ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στ. Θεοδωράκης: «Οι αρχές και οι θέσεις μας να διασπαρούν σε νέα πεδία»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Την ανάγκη αλλαγής του πολιτικού συστήματος επισημαίνει ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, προαναγγέλλοντας ότι «το φθινόπωρο θα είναι η εποχή της αναγέννησης του μεγάλου κεντρώου προοδευτικού χώρου.

Με δήλωσή του στο «Βήμα της Κυριακής» ο κ. Θεοδωράκης επισημαίνει ότι «σήμερα που οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αντιγράφουν όλα τα κακά του παλιού πολιτικού συστήματος, η ευθύνη μας είναι ξανά τεράστια. Οι αρχές και οι θέσεις του Ποταμιού θα πρέπει να διασπαρούν σε νέα πεδία».

«Πρέπει να κατακτήσουμε νέα εδάφη. Να αποδείξουμε ότι υπάρχει και πολιτική αλλιώς. Να συμμαχήσουμε με όλους αυτούς που αρνούνται την Ελλάδα της μιζέριας. Για δουλειές, δικαιοσύνη, ευτυχία. Να παρασύρουμε στην περιπέτεια της πολιτικής τους νέους ανθρώπους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Τέλος, κάνει αναφορά στη διαδρομή του κόμματος από το 2014 μέχρι σήμερα καθώς, όπως σημειώνει, «το Ποτάμι άντεξε σε εκλογικές μάχες και πολέμους λάσπης και σύντομα ο λόγος, και κυρίως οι προτάσεις του Κινήματος μας, αναγνωρίστηκαν από ένα σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας ως η προοδευτική φωνή της χώρας».

«Εμείς δεν θα φοβηθούμε. Το μακρύ ταξίδι που ξεκινήσαμε συνεχίζεται» καταλήγει.

 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ