Απεβίωσε η Γερμανίδα σύζυγος Ελληνα, θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης στη Βαρκελώνη – στους 16 οι νεκροί

Απεβίωσε η Γερμανίδα σύζυγος Ελληνα, θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης στη Βαρκελώνη – στους 16 οι νεκροί

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο αριθμός των νεκρών από την επίθεση στη Βαρκελώνη ανήλθε σε 16 έπειτα από τον θάνατο σήμερα μιας Γερμανίδας 51 ετών, η οποία ήταν παντρεμένη με Ελληνα και μητέρα δύο παιδιών, ακακοίνωσε η υπηρεσία πολιτικής προστασίας της Καταλονίας.

«Σήμερα το πρωί πέθανε μια γυναίκα ηλικίας 51 ετών, γερμανικής υπηκοότητας, η οποία είχε μεταφερθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Μαρ ντε Μπαρσελόν σε κρίσιμη κατάσταση», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Υπηρεσία.

Τα τραύματα της γυναίκας ήταν πολύ σοβαρά και είχε υποβληθεί σε μία δύσκολη χειρουργική επέμβαση, συνολικής διάρκεια οκτώ ωρών, ενώ μετά την επέμβαση ήταν κλινικά νεκρή.

Η διπλή τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη και στην πόλη Καμπρίλς, στις 17 και 18 Αυγούστου, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος, προκάλεσε τον τραυματισμό τουλάχιστον 100 ανθρώπων, εκ των οποίων οι πέντε εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η Γερμανίδα, η οποία κατέληξε σήμερα, είχε τραυματιστεί στην επίθεση στον πεζόδρομο Λα Ράμπλα της Βαρκελώνης.

Χθες Σάββατο, περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι διαδήλωσαν στη Βαρκελώνη κατά της τζιχαντιστικής τρομοκρατίας, παρουσία του βασιλιά της Ισπανίας, με σύνθημά τους «Δεν Φοβάμαι».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή