Όπως σας είχαμε πληροφορήσει πριν από λίγες μέρες εδώ, στις 11 Νοεμβρίου 2017 θα διεξαχθεί στη Γενεύη η δημοπρασία Only Watch 2017, τα έσοδα της οποίας χρηματοδοτούν την έρευνα του Συλλόγου του Μονακό κατά της Μυϊκής Δυστροφίας τύπου Duchenne. Ο οίκος Breguet είναι μία από τις ελβετικές ωρολογοποιίες που συμμετέχει πιστά στη δημοπρασία, ήδη από την πρώτη διοργάνωσή της, το 2005. Το «Only Watch» της Breguet για το 2017 είναι ένα υπέρκομψο, πολύπλοκο μοντέλο Classique με διηνεκές ημερολόγιο και κάσα 39 mm από κίτρινο χρυσό 18Κ. Θα παρουσιαστεί –μαζί με όλα τα ρολόγια– αρχικά στο Yacht Show του Μονακό από τις 27 μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, προτού ξεκινήσει για παγκόσμια περιοδεία.

Το BREGUET Classique Quantième Perpétuel 7715 απεικονίζει το πέρασμα του χρόνου με έναν εξαιρετικό συνδυασμό κομψότητας και ακρίβειας. Το διηνεκές ημερολόγιο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο φιλικό προς τον χρήστη και να έχει αψεγάδιαστη ευκρίνεια.

Οι ενδείξεις της ημέρας (σε παράθυρο κάτω από το 12), του μήνα (με κεντρικό μικρό δείκτη), της ημερομηνίας και του έτους (σε υποκαντράν στο 6) έχουν τοποθετηθεί καθέτως στο καντράν, ενώ στο κέντρο δεσπόζουν οι δύο βασικοί δείκτες της ώρας και των λεπτών, οι οποίοι είναι χαρακτηριστικοί τύπου Breguet από μπλε ατσάλι.

Το καντράν από χρυσό 18K είναι επάργυρο, δουλεμένο με λεπτομέρεια σε ροζέτα και έχει ανάγλυφη επιφάνεια με παραδοσιακό σχέδιο «Clous de Paris». Τα υποκαντράν, με εξίσου καθαρό σχέδιο, περικλείονται από ένα πλαίσιο δουλεμένο με την τεχνική guilloché, και έχουν κυκλικό σατινέ φινίρισμα.

Μέσα από το κρύσταλλο σαπφείρου που είναι προσαρμοσμένο στο καπάκι της κάσας, φαίνεται καθαρά η τεχνική πολυπλοκότητα αυτού του μοναδικού μοντέλου, αποκαλύπτοντας τον μηχανισμό Calibre 502QPLT. Ο εξ’ ολοκλήρου σκαλισμένος στο χέρι αυτόματος μηχανισμός και το εκτός κέντρου αντίβαρό του, για άλλη μία φορά, αποδεικνύουν τον εξαιρετικό βαθμό εξειδίκευσης και ικανότητας που έχει αναπτυχθεί από τους τεχνίτες του oίκου Breguet.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)
 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ