Τρένο παρέσυρε και σκότωσε δύο άνδρες στον Εβρο

Τρένο παρέσυρε και σκότωσε δύο άνδρες στον Εβρο

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη ζωή τους έχασαν δύο άνδρες, πιθανότα μετανάστες, χθες το βράδυ, στη σιδηροδρομική γραμμή Αλεξανδρούπολης Δικαίων.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη στο ύψος του οικισμού Θυμαριάς, όταν η επιβατική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Δίκαια, παρέσυρε τραυματίζοντας θανάσιμα τους δύο άνδρες, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι δύο άνδρες φέρεται να αποκοιμήθηκαν επάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές τις οποίες είθισται, οι παράνομα εισελθόντες στη χώρα, από τα ελληνοτουρκικά χερσαία σύνορα, να χρησιμοποιούν ως πυξίδα για να μετακινηθούν στο εσωτερικό της.

Τις ράγες χρησιμοποιούν και ως «κατάλυμα» τους χειμερινούς μήνες προκειμένου ν' αντιμετωπίσουν έστω και προσωρινά τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή, δεδομένου ότι οι πέτρες ανάμεσα στις γραμμές συγκρατούν μία σχετική ζέστη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο άτυχοι άνδρες δεν αντελήφθησαν τη διερχόμενη αμαξοστοιχία, ακόμη κι όταν αυτή πλησίασε σε απόσταση αναπνοής, καθώς φέρονται να παρέμειναν ακίνητοι επάνω στις ράγες.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

(Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή