Συνελήφθη 35χρονος για την επίθεση με μαχαίρι στον δήμαρχο Ελευσίνας

Συνελήφθη 35χρονος για την επίθεση με μαχαίρι στον δήμαρχο Ελευσίνας

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη και κρατείται στο τμήμα Ασφαλείας Ελευσίνας 35χρονος, ο οποίος φέρεται ότι τραυμάτισε με μαχαίρι τον δήμαρχο Ελευσίνας Γιώργο Τσουκαλά. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 12 το μεσημέρι στο γραφείο του δημάρχου.

Ο δράστης, πρώην συμβασιούχος υπάλληλος του δήμου, εισέβαλε στο δημαρχείο το μεσημέρι της Δευτέρας και μαχαίρωσε τον κ. Τσουκαλά στον μηρό.

Ο κ. Τσουκαλάς υπεβλήθη σε επέμβαση και σύμφωνα με τους γιατρούς είναι εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 35χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευθεί παλαιότερα σε ψυχιατρική κλινική δημόσιου νοσοκομείου των βορείων προαστίων.

Καταδικάζει κυβέρνηση και αντιπολίτευση

Την επίθεση καταδίκασε με μήνυμα του ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με μήνυμά του, εκφράζοντας τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στον κ. Τσουκαλά. 

Ομοίως, από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αττικής, κ.  Μάκης Βορίδης, προέβη σε αντίστοιχη καταδίκη με την ακόλουθη δήλωση: 

«Καταδικάζουμε κατηγορηματικά την επίθεση εναντίον του Δημάρχου Ελευσίνας, στο πρόσωπο του οποίου τραυματίστηκε το σύνολο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Δημοκρατίας. Τέτοιες πράξεις είναι απολύτως αδικαιολόγητες και ως τέτοιες πρέπει να αντιμετωπίζονται από την Πολιτεία. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στο Δήμαρχο και καλούμε την Κυβέρνηση να ενεργήσει ώστε να διαφυλάξει την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή