Σε θρίλερ εξελίσσεται η επιστροφή Αραούχο

Σε θρίλερ εξελίσσεται η επιστροφή Αραούχο

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρκετά κοντά, αλλά και άλλο τόσο… μακριά από την επιστροφή του στην ΑΕΚ βρίσκεται ο Σέρχιο Αραούχο, καθώς η πρόταση της Ενωσης ικανοποιεί τη Λας Πάλμας, όμως τα πάντα δείχνουν να είναι ανοικτά, καθώς η κίνηση αυτή είναι σε άμεση συνάρτηση με τις μεταγραφές της ισπανικής ομάδας οι οποίες βρίσκονται στο… κόκκινο τις τελευταίες ώρες και μπορεί να δημιουργήσουν ένα αλλοπρόσαλλο ντόμινο εξελίξεων. Ο παίκτης που αγαπήθηκε όσο λίγοι από το κοινό της ομάδας, αναμενόταν στην Αθήνα τις επόμενες μέρες για να ενσωματωθεί άμεσα στην ΑΕΚ, όμως τίποτα πλέον δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Η τελική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών ενδέχεται να μην αφορά δανεισμό με οψιόν αγοράς του 50% των δικαιωμάτων του Αραούχο για το επόμενο καλοκαίρι και θα αποσαφηνιστεί τις επόμενες ώρες.

Στα αγωνιστικά, η ΑΕΚ άφησε δύο βαθμούς στους «Ζωσιμάδες» των Ιωαννίνων μετά το 0-0 με την εξαιρετική ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Παρά το γεγονός πως η Ενωση είχε αγωνιστεί την Πέμπτη με την Μπριζ, δεν φάνηκε κουρασμένη, όμως οι αλλαγές στα πρόσωπα της βασικής ενδεκάδας δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Τόσο ο Ροντρίγκο Γκάλο όσο κυρίως οι Βινίσιους ντε Φρέιτας και Αστρίτ Αϊντάρεβιτς εμφανίστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών, χωρίς να προσφέρουν στην ανάπτυξη της Ενωσης. Η ΑΕΚ δεν ήταν καλή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ωστόσο θα μπορούσε να έχει φύγει με το τρίποντο της νίκης αν ήταν λίγο πιο τυχερή στα σουτ των Λιβάγια και Τσόσιτς που βρήκαν στο δοκάρι.

Η διακοπή του πρωταθλήματος βρίσκει την ΑΕΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ ταυτόχρονα ο Δικέφαλος έχει τέσσερις βαθμούς στις πρώτες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Η επιστροφή στη δράση τη μεθεπόμενη Κυριακή περιλαμβάνει τον αγώνα με την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ, πριν ξεκινήσουν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στην Κροατία με αντίπαλο τη Ριέκα. Ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία, η έναρξη του Κυπέλλου Ελλάδος και βεβαίως το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στις 24 Σεπτεμβρίου. Οπως γίνεται αντιληπτό, ο Σεπτέμβριος αναμένεται έπειτα από καιρό «καυτός» για την ΑΕΚ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή