Andaman: Pad Thai με θέα

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ταϊλανδέζικη κουζίνα και εξωτικά κοκτέιλς σε ταράτσα με θέα στο κέντρο της Αθήνας.

Η θέση: Στους σχεδόν έρημους δρόμους των Κάτω Πετραλώνων, μια μικρή πόρτα που δεν την πιάνει εύκολα το μάτι σου οδηγεί σε μια μαγευτική ταράτσα.

Η ατμόσφαιρα: Το ταϊλανδέζικο εστιατόριο Andaman τα καλοκαίρια φτιάχνει την ταράτσα του με μαξιλάρες, διακριτικό φωτισμό και χαλαρή μουσική, η θέα και το ελάχιστο δροσερό αεράκι της αθηναϊκής νύχτας συμπληρώνουν την εικόνα.

Andaman: Pad Thai με θέα-1

Το φαγητό: Ο κατάλογος είναι μεγάλος και περιλαμβάνει όλα τα classic πιάτα της εξωτικής κουζίνας. Ευχαριστηθήκαμε τη σούπα Tom Kha Kai με κοτόπουλο και γάλα καρύδας και το pad thai με την τραγανή γαρίδα και την ισορροπημένη γεύση. Στο πράσινο κάρι θα μπορούσε να κυριαρχεί λιγότερο η όξινη γεύση, ενώ και το κουρκούτι στις γαρίδες τεμπούρα θα μπορούσε να είναι πιο τραγανό. Εξαιρετικά τα ντάμπλινγκς με χοιρινό κιμά στον ατμό, ευχάριστα δροσερά τα κοκτέιλ, τα οποία από φέτος σερβίρονται και στο δεύτερο επίπεδο της ταράτσας.

Ο λογαριασμός: 18-25 €/άτομο.

Andaman: Pad Thai με θέα-2

Η κάβα: Μεγάλη επιλογή σε κοκτέιλ, εξωτικά και μη, για όσους επιμείνουν στο κρασί, υπάρχει αξιοπρεπέστατη λίστα κρασιών.

Επιπλέον πληροφορίες: Ανοιχτό καθημερινά 20.00-02.00.

Andaman,

Αλόπης 65 και Πυλάδου 1, Κάτω Πετράλωνα, Αθήνα,

Τηλ. 211-21.04.939.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή