ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανοικτή η υποψηφιότητα Θεοχαρόπουλου για την ηγεσία της κεντροαριστεράς

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Ανοιχτό άφησε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την ηγεσία της κεντροαριστεράς, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, λέγοντας πως θα αποσαφηνίσει τις προθέσεις του την ερχόμενη εβδομάδα. «Δημιουργία ενιαίου φορέα χωρίς υπέρβαση των υφιστάμενων κομμάτων δεν γίνεται» δήλωσε παράλληλα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, προσθέτοντας πως «αν υπάρχουν διαφωνίες ως προς το αν θα είναι ενιαίος ή πολυκομματικός ο φορέας, η λύση είναι να αποφασίσει η βάση της κεντροαριστεράς, με διπλή κάλπη».

Άφησε δε αιχμές πώς ορισμένοι δεν δεσμεύονται για την επόμενη μέρα και εξέφρασε ανησυχία για το μέλλον του εγχειρήματος, υπογραμμίζοντας: «Αν δεν αποσαφηνιστούν αυτά τώρα, προβλέπω ότι την επόμενη μέρα της εκλογικής διαδικασίας δεν θα υπάρχουν οι εγγυήσεις της ενότητας, θα υπάρχουν φυγόκεντρες τάσεις. Δεν θα εγγυώνται οι υποψήφιοι ότι την επόμενη μέρα θα είναι στρατιώτες αυτής της παράταξης».

Επανέλαβε τη πρότασή του, που ανέφερε ότι πρώτα θα έπρεπε να γίνει ιδρυτικό συνέδριο στο κόμμα και στη συνέχεια εκλογές για τον επικεφαλής.

 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ