Τραμπ για Β. Κορέα: «Ολες οι επιλογές βρίσκονται στο τραπέζι»

Τραμπ για Β. Κορέα: «Ολες οι επιλογές βρίσκονται στο τραπέζι»

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοιχτά άφησε σήμερα όλα τα ενδεχόμενα απάντησης στις «απειλητικές ενέργειες» της Πιονγιάνγκ ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντ. Τραμπ με αφορμή την εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου που πέρασε πάνω από την Ιαπωνία νωρίτερα σήμερα. «Ολες οι επιλογές βρίσκονται στο τραπέζι», είπε χαρακτηριστικά. 

«Ο κόσμος έλαβε καθαρά το τελευταίο μήνυμα της Βόρειας Κορέας: το καθεστώς αυτό εκδήλωσε την περιφρόνησή του προς τους γείτονές του, προς όλα τα μέλη των Ηνωμένων Εθνών και προς το μίνιμουμ των προδιαγραφών της αποδεκτής διεθνούς συμπεριφοράς», αναφέρει ο Τραμπ στη δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον Λευκό Οίκο.

Επίσης τόνισε ότι τέτοιου είδους απειλητικές ενέργειες απομονώνουν περισσότερο τη Β. Κορέα, ενώ άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο απόκρισης στις εχθρικές ενέργειες της Πιονγιανγκ.

«Απειλητικές και αποσταθεροποιητικές ενέργειες το μόνο που πετυχαίνουν είναι να αυξάνουν την απομόνωση του βορειοκορεατικού καθεστώτος στην περιοχή και ανάμεσα σε όλα τα έθνη του κόσμου», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή