Flashback στην 30η Αυγούστου

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 30η Αυγούστου-1

Ο Τζον Λένον τραγουδάει, παίζοντας πλήκτρα, στη συναυλία για φιλανθρωπικούς σκοπούς "One to One", υπέρ των παιδιών με διανοητικά προβλήματα, στο Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν της Νέας Υόρκης, το 1972. (AP Photo/Dave Pickoff)

Flashback στην 30η Αυγούστου-2

O Κουβανός πρόεδρος Φιντέλ Κάστρο παίζει πινγκ-πονγκ με Αμερικανούς φοιτητές που επισκέφθηκαν την Κούβα, αψηφώντας τη σχετική απαγόρευση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, το 1963. Ο Κάστρο δήλωσε αστειευόμενος πως θα παραχωρήσει την προεδρία του σε όποιον φοιτητή τον κερδίσει. (AP Photo/John Salter)

Flashback στην 30η Αυγούστου-3

Εκατοντάδες αγριεμένοι έφηβοι, οπαδοί της ροκ εν ρολ μουσικής, πραγματοποιούν βανδαλισμούς και συγκρούονται με την αστυνομία, κατά τη διάρκεια της Σκανδιναβικής Ροκ Εν Ρολ Συναυλίας, στην Κοπεγχάγη, το 1959. (AP Photo)

Flashback στην 30η Αυγούστου-4

Νοικοκυρές του Γιοχανεσμπούργκ πυροβολούν με τα περίστροφα τους κατά το εβδομαδιαίο "πάρτι πιστολιού", την περίοδο του ρατσιστικού καθεστώτος του Απαρτχάιντ ,το 1963. Oι γυναίκες, ηλικίας 25-61, συμμετέχουν σε ομάδες σκοποβολής, στα πλαισια του αυστηρού αμυντικού προγράμματος της χώρας, η οποία φοβάται διαρκώς μια πιθανή επίθεση από κάποιον γείτονα της.(AP Photo/Dennis Lee Royle)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή