Υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Σέρβος Ούρος Τζούρτζεβιτς

Υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Σέρβος Ούρος Τζούρτζεβιτς

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αίσιο τέλος είχε το σίριαλ της απόκτησης του Ούρος Τζούρτζεβιτς από τον Ολυμπιακό. Ο 23χρονος επιθετικός της Παρτιζάν έφθασε χθες βράδυ στο αεροδρόμιο των Σπάτων με πτήση από το Βελιγράδι, έχοντας προηγηθεί συμφωνία των «ερυθρόλευκων» με την Παρτιζάν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Σήμερα θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ελλάδας διάρκειας τεσσάρων χρόνων.

Ο Τζούρτζεβιτς έπαιξε ως αντίπαλος του Ολυμπιακού στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις με την απόδοσή του. Μάλιστα, στη ρεβάνς του Καραϊσκάκη είχε πετύχει το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο 84΄, έχοντας προηγουμένως απειλήσει σε αρκετές περιπτώσεις την εστία του Στέφανου Καπίνο. Προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με την Παρτιζάν. Σε 34 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο σημείωσε 28 γκολ. Οι 29 αγώνες ήταν για το πρωτάθλημα όπου πέτυχε 24 γκολ. Συνολικά αγωνίστηκε 2.397 λεπτά, πετυχαίνοντας γκολ, κατά μέσον όρο κάθε 99 λεπτά. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Ραντ. Εκεί παρέμεινε δύο χρόνια (2011-13), με απολογισμό 41 ματς και 11 γκολ. Εν συνεχεία, έπαιξε στο ολλανδικό και στο ιταλικό πρωτάθλημα με τη Φίτεσε και την Παλέρμο αντίστοιχα, για να επιστρέψει πέρυσι το καλοκαίρι στην πατρίδα του για λογαριασμό της Παρτιζάν, με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος όσο και του κυπέλλου Σερβίας. Ωστόσο, η Παρτιζάν ζήτησε ως δανεικό τον Ζντιέλαρ. Το «Radio Monte Carlo» μετέδωσε χθες πως η Ρεν κατέθεσε πρόταση ύψους 20 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Παναγιώτη Ρέτσου. Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, η Ρεν είχε καταθέσει προ ημερών πρόταση 15 εκατ. ευρώ, η οποία είχε απορριφθεί. Παράλληλα, από το Βέλγιο διέρρευσε πως ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με την Μπριζ για την απόκτηση του 22χρονου Βέλγου στόπερ της, Μπιορν Ενγκελς. Ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα αν σχετίζονται οι δύο υποθέσεις, αφού οι «ερυθρόλευκοι» κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους. Επίσης, από αγγλικές πηγές τονίστηκε για μία ακόμη ημέρα πως οι πρωταθλητές Ελλάδας αναζητούν ένα μεγάλο όνομα. Οπως και να έχει, η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται αύριο βράδυ, οπότε και το δυναμικό των «Πειραιωτών» θα πάρει την τελική του μορφή.

• Στην Κύπρο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πραξιτέλης Βούρος. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΠΟΕΛ το οποίο λήγει το 2020. Ο Βέργος παραχωρήθηκε στην Ουγγρική, Βάσας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή