Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκδόσεις υπογεγραμμένες από τον Ουίστον Τσόρτσιλ, τον Τρούμαν Καπότε και τον Ορσον Ουέλς, το σενάριο του «Οσα παίρνει ο άνεμος», αλλά και ημερολόγια από τις πιο σημαντικές περιόδους της ζωής της διάσημης ηθοποιού περιλαμβάνει η βιβλιοθήκη της Βίβιαν Λι (φωτ.), η οποία πρόκειται να δημοπρατηθεί μέσα στον Σεπτέμβριο και εκτιμάται ότι θα αποφέρει στον οίκο Sotheby’s πάνω από 530.000 ευρώ. Τα πολύτιμα «κομμάτια» της συλλογής αναδεικνύουν τη Λι όχι μόνο ως σταρ του Χόλιγουντ, αλλά και ως καλλιεργημένη γυναίκα που μετείχε στους κύκλους των λογοτεχνών και διανοούμενων των μέσων του 20ού αιώνα, διατηρώντας σχέσεις φιλίας με προσωπικότητες όπως ο Τζορτζ Μπέρναρντ Σο.

(…) Eνα από τα καινούργια τους τραγούδια αφιέρωσαν οι Coldplay στα θύματα από τον τυφώνα «Χάρβεϊ». Κατά τη διάρκεια συναυλίας τους στη Φλόριντα, ο φρόντμαν του γκρουπ Κρις Μάρτιν μίλησε για την αναγκαστική ματαίωση της συναυλίας που είχαν προγραμματίσει στο Χιούστον: «Μας λείπει το ότι δεν είμαστε εκεί. Αλλά θα επιστρέψουμε…»

(…) Εκατομμύρια μαζεύει η Τέιλορ Σουίφτ, όχι μόνο σε δολάρια αλλά σε θεάσεις σπάζοντας τα ρεκόρ της Αντέλ. Το βίντεο με το νέο της τραγούδι «Look what you made me do», που κυκλοφόρησε πριν από μερικές μέρες, έφτασε τα 19 εκατομμύρια θεάσεις την πρώτη του μέρα και πλέον έχει ξεπεράσει τα 53 εκατομμύρια views. Αν και το βίντεο προσελκύει τους θαυμαστές, οι κριτικοί δεν το έχουν δει με καλό μάτι, αλλά πάλι αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο για τη διάσημη τραγουδίστρια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή