Πρωτάθλημα και εθνική ομάδα

Πρωτάθλημα και εθνική ομάδα

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η… κακή μέρα από το πρωί φαίνεται. Μόλις δεύτερη αγωνιστική του επαγγελματικού μας πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και τα χρόνιά του προβλήματα παρουσιάστηκαν. Ηδη μετράμε δύο απολύσεις προπονητών, η μία μάλιστα πριν καν γίνει η σέντρα, ενώ οι διαμαρτυρίες για τη διαιτησία άρχισαν από τα… φιλικά.

Οσο για το επίπεδο, τίποτα απολύτως δεν έγινε που να υπάρχει αισιοδοξία πως θα δούμε κάτι καλύτερο στη φετινή περίοδο. Και πώς να δούμε, αφού η επιλογή παικτών από την εξωτερική αγορά παρέμεινε σε… χαμηλά οικονομικά επίπεδα. Επομένως, βάσει του νόμου του εμπορίου ό, τι πληρώνεις… αγοράζεις.

Οσο για τους Ελληνες παίκτες, η αξιοποίηση των ταλέντων γίνεται όταν συντρέχουν μόνο επικοινωνιακοί λόγοι. Πόσοι από τους εκκολαπτόμενους… Μέσι και Ρονάλντο, που αγωνίστηκαν πέρυσι, βρίσκονται στα εφετινά ρόστερ των ομάδων ή κι αν είναι πόσο χρησιμοποιούνται;

Ειδικά στις αποκαλούμενες «μεγάλες»; Σημειώστε πως ο ΠΑΟΚ, στα δύο τελευταία ευρωπαϊκά του παιχνίδια, δεν είχε ούτε έναν Ελληνα στην αρχική του ενδεκάδα.

Σε αυτό το ομιχλώδες τοπίο καλείται η Εθνική μας να δώσει τους δύο πολύ κρίσιμους αγώνες, στην προσπάθειά της να βρεθεί το καλοκαίρι του 2018 στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πρώτα, να μην υπάρξουν απώλειες αύριο με την Εσθονία και εν συνεχεία να παίξει τον «τελικό» με το Βέλγιο την Κυριακή.

Σίγουρα το μεγαλύτερο πρόβλημα του Μίκαελ Σκίμπε εντοπίζεται στο κατά πόσον οι διεθνείς που θα επιλέξει θα βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση αυτή την εποχή, για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν σε δύο συνεχόμενους αγώνες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή