Pathos by The Katia Paschou Project: Μουσική Όαση στη φθινοπωρινή Αθήνα

Pathos by The Katia Paschou Project: Μουσική Όαση στη φθινοπωρινή Αθήνα

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις 4 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 21.00 στο μικρό Θέατρο Βράχων, μια όαση στην καρδιά της Αθήνας, η Κάτια Πάσχου σε συνοδεία του κιθαρίστα Κωνσταντίνου Τζώλου δημιουργεί μια ιδιαίτερη μουσική εμπειρία γεμάτη… Pathos.

Pathos

"Για το Pathos διάλεξα τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια από διαφορετικά είδη μουσικής, μελωδίες που αγάπησαν και τραγουδούσαν οι γονείς μας, που μιλούν στην καρδιά μας μέχρι σήμερα και ξυπνούν τα βαθύτερα συναισθήματά μας. " Κ.Π.

Σε μια ατμόσφαιρα ζεστή και οικεία η Κάτια Πάσχου ερμηνεύει τραγούδια από το κλασικό ρεπερτόριο όπως τη Habanera από την όπερα Carmen του Bizet ως γνωστά κομμάτια από την ποπ σκηνή όπως Cancao do Mar της Pontes, La vie en rose της Piaf, Τι είναι αυτό που το λένε αγάπη με τη δική της υπογραφή. Στο πρόγραμμα ακούγονται επίσης έργα των Lorca, Albeniz, de Falla, αλλά και σύγχρονων συνθετών Λεωνίδα Κανάρη και William Antoniou.

Παραγωγή: L.events

Πληροφορίες

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Ώρα: 21.00

Χώρος: Θέατρο Βράχων Άννα Συνοδινού

Διεύθυνση: Βύρωνας

Εισιτήρια: Γενική είσοδος 10€

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή