Διπλό χτύπημα ΑΕΚ με Αραούχο, Κονέ

Διπλό χτύπημα ΑΕΚ με Αραούχο, Κονέ

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Αθήνα αναμένεται σήμερα ο Σέρχιο Αραούχο για να υπογράψει τον μονοετή δανεισμό του στην ΑΕΚ. Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αναμένεται κοσμοσυρροή για την άφιξη του Αργεντινού επιθετικού που έχει αγαπηθεί όσο λίγοι από τους φιλάθλους της Ενωσης. Η μεταγραφή παραλίγο να χαλάσει χθες το μεσημέρι, καθώς η διοίκηση της Λας Πάλμας αρνήθηκε να βάλει οψιόν αγοράς δανεισμού του Αραούχο, όπως ήταν η αρχική συμφωνία με την ΑΕΚ. Η Ενωση πάγωσε προσωρινά τις διαπραγματεύσεις, ωστόσο υποχώρησε λόγω της χρονικής στιγμής (σήμερα ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος), αλλά και της ποιότητας του ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα, η ΑΕΚ συμφώνησε και με τον Παναγιώτη Κονέ, επίσης για μονοετή δανεισμό. Ο 30χρονος διεθνής μέσος επιστρέφει στον Δικέφαλο έπειτα από 9 χρόνια πιο ώριμος και με περισσότερες παραστάσεις.

Ως προς την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής, η ΑΕΚ προσανατολίζεται στην απόκτηση του Ισπανού αμυντικού Τσίκο. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής είχε εξαιρετική πορεία στη Σουόνσι όπου αγωνίστηκε για μια διετία από το 2012 ώς το 2014, ενώ την τελευταία τριετία έπαιζε στη Λεκβάγια του Κατάρ. Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί από χθες ο Ούγκο Αλμέιδα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή