Οι ταχύτερα αναπτυσσόμενοι προορισμοί για το 2017

Οι ταχύτερα αναπτυσσόμενοι προορισμοί για το 2017

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε τροχιά σταδιακής ανάκαμψης δείχνουν να έχουν μπει προορισμοί στους οποίους τα τελευταία χρόνια, λόγω των κοινωνικοπολιτικών ταραχών, οι διεθνείς αφίξεις είχαν μειωθεί δραματικά.

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, το πρώτο τετράμηνο του 2017 η Αίγυπτος κατέγραψε αύξηση της τάξης του 51% και η Τυνησία 32,5%, ενώ ως ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος προορισμός στον κόσμο αναδεικνύεται μέχρι στιγμής η Παλαιστίνη (+57,8%).

Στην Τυνησία, πάντως, έχουν προοδευτικά αρχίσει να επιστρέφουν tour operators που είχαν αποσυρθεί μετά την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση σε ξενοδοχείο της πόλης Σους, τον Ιούνιο του 2015.

H Τhomas Cook ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες πως ξεκινά προκρατήσεις για τον Φεβρουάριο του 2018 σε περιορισμένο αριθμό resorts και ξενοδοχείων, ενώ τη στρατηγική απόφασή της φαίνεται να ακολουθούν και άλλοι μεγάλοι παίκτες της παγκόσμιας αγοράς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή