Έτσι μειώνουν τις δαπάνες τους 1 στις 2 ελληνικές επιχειρήσεις

Έτσι μειώνουν τις δαπάνες τους 1 στις 2 ελληνικές επιχειρήσεις

2' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το δρόμο της μείωσης των δαπανών τους μέσω της χρήσης ψηφιακών εφαρμογών επιλέγουν περισσότερες από τις μισές ελληνικές επιχειρήσεις. Σύμφωνα με έρευνα του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης, που συμπεριέλαβε στοιχεία από συνολικά 14.000 εταιρείες στη χώρα μας με 10 εργαζόμενους και άνω, το 51% των ελληνικών επιχειρήσεων έχουν ήδη ξεκινήσει να εφαρμόζουν τουλάχιστον έναν τύπο καινοτομίας στον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας τους. Τα δεδομένα, που συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής έρευνας Community Innovation Survey και απεστάλησαν στην Eurostat, δείχνουν ότι οι περισσότερες ελληνικές επιχειρήσεις επιδιώκουν να επενδύσουν στις νέες τεχνολογίες και σε διαδικτυακές πρακτικές, ώστε να βελτιώσουν τις επιδώσεις τους αλλά και να περικόψουν τα λειτουργικά τους κόστη.

Έτσι μειώνουν τις δαπάνες τους 1 στις 2 ελληνικές επιχειρήσεις-1

Ήδη, στη χώρα μας λειτουργούν διαδικτυακές πλατφόρμες, οι οποίες παρέχουν στους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων αποδοτικές λύσεις για τον περιορισμό των εταιρικών δαπανών. Εστιάζοντας στην κατανάλωση της ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία αντιστοιχεί σε μεγάλο μέρος του κόστους λειτουργίας όλων των επιχειρήσεων, η WATT+VOLT παρέχει από το 2014 μια πρωτοποριακή πλατφόρμα ενεργειακής διαχείρισης και ανάλυσης. Πρόκειται για την WATT+VOLT Energy Analytics Platform, η οποία δίνει στους επιχειρηματίες τη δυνατότητα να κατανοήσουν αποτελεσματικά το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος και να κάνουν εύκολα και γρήγορα τις απαραίτητες ενέργειες για την απομείωσή του.

Ελέγχοντας σε πραγματικό χρόνο και 24 ώρες το 24ωρο μια γενική παροχή ή και επιμέρους παροχές ηλεκτρισμού, η πλατφόρμα της WATT+VOLT παρέχει μια αποκρυσταλλωμένη, πανοραμική και πάνω από όλα πραγματική εικόνα της ενεργειακής κατανάλωσης. Ο χρήστης του Energy Analytics μπορεί να γνωρίζει τις ακριβείς ώρες που περιορίζεται ή που κορυφώνεται η κατανάλωση ρεύματος, αλλά και ακριβώς το χρηματικό ποσό που ξοδεύει κάθε μέρα! Παράλληλα, η πλατφόρμα έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε επιχείρησης, εξατομικεύοντας τα δεδομένα της ενεργειακής κατανάλωσης, καθώς, επίσης και να προβλέπει την κατανάλωση της επόμενης ημέρας.  Με ευνόητα διαγράμματα, το Energy Analytics αποτυπώνει την δαπάνη του ηλεκτρισμού, τόσο σε kWh ενέργειας, όσο και σε ευρώ.

Έτσι μειώνουν τις δαπάνες τους 1 στις 2 ελληνικές επιχειρήσεις-2

Με αυτόν τον τρόπο, οι επιχειρηματίες μπορούν πολύ εύκολα και με μεγάλη ασφάλεια να προβλέψουν πόσο θα δαπανήσουν για ρεύμα και να διαμορφώσουν αναλόγως τον προϋπολογισμό τους. Μάλιστα, η πλατφόρμα ενημερώνει το χρήστη της στη στιγμή, σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο η κατανάλωση της ενέργειας ή άλλων συναφών παραμέτρων έχουν ξεπεράσει το όριο που έχει τεθεί. 

Κατά τα τρία χρόνια της λειτουργίας της, η WATT+VOLT Energy Analytics Platform έχει βοηθήσει τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων ακόμα και να εντοπίσουν τις κρυφές «διαρροές» ενέργειας, καθώς η καταγραφή της κατανάλωσης σε πραγματικό χρόνο έχει οδηγήσει στην ανίχνευση βλαβών ή δυσλειτουργιών σε εγκαταστάσεις και εξοπλισμό. Μόλις πριν από λίγους μήνες, η Energy Analytics απέσπασε το Χρυσό Βραβείο στην τελετή απονομής των Energy Mastering Awards 2017 για την κατηγορία Smart Metering Technology, μια διάκριση που αντανακλά τη σταθερή δέσμευση της WATT+VOLT να καινοτομεί στον κλάδο της ενέργειας, προσφέροντας πρωτοποριακές και αξιόπιστες υπηρεσίες.

Έτσι μειώνουν τις δαπάνες τους 1 στις 2 ελληνικές επιχειρήσεις-3

Είτε είστε πελάτης της WATT+VOLT, είτε όχι, μπορείτε να αποκτήστε τώρα τη χρήση της πλατφόρμας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για να δείτε ιστορικά δεδομένα της επιχείρησής σας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδα https://www.watt-volt.gr/ypiresies/management-energy-wattvolt  ή επικοινωνήστε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 183 83.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή