Δέσμευση Τραμπ για διάθεση ενός εκατομμυρίου δολαρίων υπέρ των πληγέντων του Χάρβεϊ

Δέσμευση Τραμπ για διάθεση ενός εκατομμυρίου δολαρίων υπέρ των πληγέντων του Χάρβεϊ

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα διαθέσει ένα εκατομμύριο δολάρια από την προσωπική του περιουσία υπέρ των πληγέντων από την τροπική καταιγίδα Χάρβεϊ, σύμφωνα με ανακοίνωση Λευκού Οίκου. 

 
«Είμαι χαρούμενος να σας ανακοινώσω ότι ο Τραμπ θέλει να συμμετάσχει στην προσπάθεια που βλέπουμε να κάνουν πολλοί άνθρωποι στη χώρα, και για αυτό δεσμεύεται να διαθέσει ένα εκατομμύριο δολάρια από τα προσωπικά του κεφάλαια» στη χρηματοδότηση υπέρ των πληγέντων, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Σάρα Χάκαμπι Σάντερς. 
 
Στο μεταξύ, οι πλημμύρες που προκάλεσε η τροπική καταιγίδα Χάρβεϊ έπληξαν συνολικά 100.000 κατοικίες, σύμφωνα με ανακοίνωση του ο Λευκού Οίκου. 
 
«Έχουμε διάφορες εκτιμήσεις, αλλά φαίνεται ότι συνολικά έχουν πληγεί 100.000 κατοικίες» δήλωσε σε δημοσιογράφους ο Τομ Μπόσερτ, σύμβουλος του Λευκού Οίκου για θέματα εσωτερικής ασφαλείας. Κατά τον Μπόσερτ, η αμερικανική προεδρία θα υποβάλει ένα δεύτερο αίτημα για επείγουσα εκταμίευση χρηματοδότησης από το Κογκρέσο, αφού γίνουν γνωστές περισσότερες και σαφέστερες πληροφορίες για τις ανάγκες που υπάρχουν. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή