Πρόσωπα της Παρασκεύης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Πάγωσαν» τα χαμόγελα του πάλαι ποτέ ερωτευμένου ζευγαριού της διεθνούς σόουμπιζ. Δεν έφταναν οι χάκερ που παραβίασαν τον λογαριασμό της ηθοποιού και τραγουδίστριας Σελένα Γκόμεζ (φωτ.) που έχει τους περισσότερους followers στο Instagram (125 εκατομμύρια) και ανέβασαν γυμνές φωτογραφίες του πρώην της Τζάστιν Μπίμπερ (φωτ.), αλλά όλη η πλατφόρμα προσβλήθηκε από έναν ιό που έκλεψε προσωπικές πληροφορίες από λογαριασμούς επωνύμων. Ο,τι ανεβαίνει μερικές φορές δεν κατεβαίνει…

(…) «Τα μάτια μου κοιτάζουν το κόκκινο χέρι του Μαρσέλ Ντισάν που συγχωνεύεται, αν και μακριά, με τον ροζ γρανίτη της πέτρας, ο άλλος ώμος του Ντισάν ενώνεται με αυτόν της Γκαλά. Τρώω την Γκαλά», γράφει ο Σαλβαδόρ Νταλί (φωτ.) σε ένα χειρόγραφο που θα βγει πρώτη φορά στη δημοσιότητα στη Royal Academy of Arts του Λονδίνου μαζί με σχέδια των δύο καλλιτεχνών ακατάλληλου περιεχομένου. Η έκθεση που ανοίγει τον ερχόμενο Οκτώβριο θα παρουσιάσει πρώτη φορά τους δύο δημιουργούς μαζί.

(…) Ως «άγγελο» περιέγραψε την Εϊμι Γουάινχαουζ η Σουηδή ηθοποιός Νούμι Ραπάς (φωτ.) μιλώντας στην «Γκάρντιαν». «Ηταν ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου. Οταν δεν ήμουν σε καλή κατάσταση μου στάθηκε σαν άγγελος», τόνισε. Στο ενδεχόμενο να υποδυθεί τη ζωή της Γουάινχαουζ είπε ότι δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με οποιαδήποτε πρόταση: «Η ταινία πρέπει να είναι κοντά στην καρδιά μου. Αν δεν είναι, δεν θα παίζω εγώ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή