Επίσημη έρευνα ξεκινά η UEFA για τις πρόσφατες μεταγραφές της Παρί Σεν Ζερμέν

Επίσημη έρευνα ξεκινά η UEFA για τις πρόσφατες μεταγραφές της Παρί Σεν Ζερμέν

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίσημη έρευνα στα οικονομικά της Παρι Σεν Ζερμέν ξεκίνησε η UEFA, με αφορμή τις πρόσφατες οικονομικές δραστηριότητες της ομάδας, αναφέρει σημερινή ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. 

H επιτροπή παρακολούθησης οικονομικών δραστηριοτήτων της ομοσπονδίας παρένεβη μετά την μεταγραφή ρεκόρ του Νεϊμάρ, η οποία κόστισε στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας 222 εκατομμύρια ευρώ, και την πιο πρόσφατη, αλλά επίσης εξαιρετικά ακριβή, μεταγραφή του Κιλιάν Εμπάπε από τη Μονακό. Ο τελευταίος θα αγωνιστεί δανεικός στην ομάδα για τη φετινή σεζόν, όμως θα αποκτηθεί υποχρεωτικά από τους Παριζιάνους την επόμενη χρονιά, με το τεράστιο αντίτιμο των 180 εκατομμυρίων ευρώ. 

Oι δύο αυτές τεράστιες μεταγραφές προκάλεσαν υποψίες και αντιδράσεις στους ποδοσφαιρικούς κύκλους της Ευρώπης, με αποτέλεσμα η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να αποφασίσει να εξετάσει αν η απόκτηση των δύο παικτών δεν παραβιάζει τους κανόνες του Financial Fair Play της UEFA. 

Η έρευνα θα βασιστεί καθαρά στις πρόσφατες μεταγραφικές δραστηριότητες της ομάδας. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή