Όσπρια: Πώς τα μουλιάζουμε σωστά; Βάζουμε σόδα; Πότε αλατίζουμε; Πώς θα χυλώσουν τέλεια;
Καλαμάρια με ρεβύθια
Μπισκότα χωρίς μίξερ, με ινδοκάρυδο
Τα καλύτερα νηστίσιμα γλυκά της Αθήνας (που λιγουρευόμαστε όλο τον χρόνο)
Pot pie με μανιτάρια, σπανάκι και κοτόπουλο
Εύκολες βάφλες με τηγανητό αυγό και μπέικον
Τζιτζιφιές: μια ψαρόπιατσα με ιστορία και τέλειους θαλασσινούς μεζέδες
Ραδίκια γιαχνί με μπαχαρικά και σουσάμια
Καστανό ρύζι του 10λεπτου με φιλέτο κοτόπουλου και γάλα καρύδας
Χαλβάς σιμιγδαλένιος με μπράντι και σταφίδες
Δραπετσώνα: Βόλτα στις γειτονιές, τις αγορές, τα κουτούκια, τα κεμπαπτζίδικα της ιστορικής συνοικίας
Μπουτάκια κοτόπουλου με πατάτες στον φούρνο, σαν τηγανητά
Καλαμάρια στον φούρνο γεμιστά με αρωματικό σπανακόρυζο
Γαλέος κρασάτος με ντοματίνια και άρωμα εστραγκόν-λάιμ του Λευτέρη Λαζάρου
Πρωτότυπο κέικ με μπράουνι
Πατάτες γιαχνί με κόκκινες φακές και κόλιανδρο
Κοτόπουλο με αρακά και καρότα στην κατσαρόλα
Ντούμα: Στο νέο εστιατόριο της Λάρισας τρώμε βίσονα κοκκινιστό και κεφτεδάκια μαύρου χοίρου