Eξάρθρωση εγκληματικής ομάδας διακίνησης ναρκωτικών στον Πειραιά

Eξάρθρωση εγκληματικής ομάδας διακίνησης ναρκωτικών στον Πειραιά

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιείτο στην διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην περιοχή του Πειραιά και της Σαλαμίνας.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης πληροφοριών για τις δραστηριότητες εγκληματικής οργάνωσης που διακινεί ναρκωτικές ουσίες στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση και διασταύρωση στοιχείων, η Υποδιεύθυνση Πειραιά ταυτοποίησε τα μέλη της και έφερε στο φως τη δράση της.

Ακολούθως, βραδινές ώρες της 31ης Αυγούστου οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν στην Σαλαμίνα, τρία μέλη της σπείρας, εκ των οποίων δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 32 και 34 ετών και ένας 58χρονος ημεδαπός. 

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που επέβαιναν ο 32χρονος υπήκοος Αλβανίας και ο 58χρονος ημεδαπός, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη σαράντα νάιλον συσκευασίες, με περιεχόμενο φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού βάρους 41 κιλών και 920 γραμμαρίων.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, εννέα κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή