Η 15χρονη Ντόροθι Κάουντς, η πρώτη Αφροαμερικανή μαθήτρια που εισήλθε στο λύκειο Χάρντινγκ της Βόρειας Καρολίνας μετά την ενσωμάτωση Αφροαμερικανών μαθητών στο σχολείο, χλευάζεται και ακούει ρατσιστικά συνθήματα από μερίδα των λευκών συμμαθητών της, το 1957. (AP Photo/Douglas Martin)

Μια νεαρή Γαλλίδα κάνει το σήμα της νίκης και χαμογελάει διάπλατα, υποδεχόμενη τα βρετανικά στρατεύματα που προελαύνουν στη χώρα, το 1944. (AP Photo)

Ένα μέλος της αραβικής τρομοκρατικής οργάνωσης «Μαύρος Σεπτέμβρης», η οποία κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Μονάχου επιτέθηκε στο Ολυμπιακό Χωριό, σκοτώνοντας δύο μέλη της ισραηλινής ολυμπιακής ομάδας, στέκεται με το πρόσωπο του καλυμμένο στο μπαλκόνι του κτιρίου που η οργάνωση κρατά ομήρους έντεκα Ισραηλινούς αθλητές, το 1972. (AP Photo/Kurt Strumpf)

Ένα μήνα μετά τη ρίψη της πρώτης ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα, το 1945, αεροφωτογραφία αποτυπώνει το κατεστραμμένο τοπίο της ιαπωνικής πόλης, το οποίο αποτελείται μόνο από συντρίμμια. (AP Photo/Max Desfor)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ