Flashback στην 5η Σεπτεμβρίου

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 5η Σεπτεμβρίου-1

Η 15χρονη Ντόροθι Κάουντς, η πρώτη Αφροαμερικανή μαθήτρια που εισήλθε στο λύκειο Χάρντινγκ της Βόρειας Καρολίνας μετά την ενσωμάτωση Αφροαμερικανών μαθητών στο σχολείο, χλευάζεται και ακούει ρατσιστικά συνθήματα από μερίδα των λευκών συμμαθητών της, το 1957. (AP Photo/Douglas Martin)

Flashback στην 5η Σεπτεμβρίου-2

Μια νεαρή Γαλλίδα κάνει το σήμα της νίκης και χαμογελάει διάπλατα, υποδεχόμενη τα βρετανικά στρατεύματα που προελαύνουν στη χώρα, το 1944. (AP Photo)

Flashback στην 5η Σεπτεμβρίου-3

Ένα μέλος της αραβικής τρομοκρατικής οργάνωσης «Μαύρος Σεπτέμβρης», η οποία κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Μονάχου επιτέθηκε στο Ολυμπιακό Χωριό, σκοτώνοντας δύο μέλη της ισραηλινής ολυμπιακής ομάδας, στέκεται με το πρόσωπο του καλυμμένο στο μπαλκόνι του κτιρίου που η οργάνωση κρατά ομήρους έντεκα Ισραηλινούς αθλητές, το 1972. (AP Photo/Kurt Strumpf)

Flashback στην 5η Σεπτεμβρίου-4

Ένα μήνα μετά τη ρίψη της πρώτης ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα, το 1945, αεροφωτογραφία αποτυπώνει το κατεστραμμένο τοπίο της ιαπωνικής πόλης, το οποίο αποτελείται μόνο από συντρίμμια. (AP Photo/Max Desfor)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή