Συνάντηση Νικου Αλιβιζάτου- Γιάννη Μανιάτη

Συνάντηση Νικου Αλιβιζάτου- Γιάννη Μανιάτη

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς Γιάννης Μανιάτης συναντήθηκε με τον επικεφαλής της Ανεξάρτητης Επιτροπής Δεοντολογίας Νίκο Αλιβιζάτο. Ο κ. Μανιάτης εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η εκλογική διαδικασία θα είναι υποδειγματική καθώς η παρουσία του Ν. Αλιβιζάτου και όλων των μελών της Επιτροπής είναι η καλύτερη εγγύηση ότι το εγχείρημα της ανανέωσης της προοδευτικής παράταξης θα είναι πετυχημένο.

«Αυτή είναι η απαίτηση των πολιτών που ζητούν, χωρίς περιορισμούς στη συμμετοχή, την ενημέρωση και τη διαφάνεια, διαδικασίες που θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους και ιδιαίτερα των νέων», τόνισε ο κ. Μανιάτης, ο οποίος κατέθεσε στον Ν. Αλιβιζάτο τρεις προτάσεις: Τη διενέργεια ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, είτε με φυσική παρουσία, είτε εξ αποστάσεως μέσω διαδικτύου, τη διενέργεια debates με κοινές εμφανίσεις των υποψηφίων, κατά το δυνατόν και στις 13 Περιφέρειες της χώρας, και την οργάνωση 2 ανοιχτών θεματικών συζητήσεων για κορυφαία θέματα της χώρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή