ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συγκίνηση στο «αντίο» του Ζέκα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΝΤΟΣ

Ο 29χρονος αποχαιρέτησε φίλους και συνεργάτες στον Παναθηναϊκό.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: Παναθηναϊκός

Σε πολύ έντονα φορτισμένο κλίμα είπε το δικό του «αντίο» ο Κάρλος Ζέκα στους τέως, πλέον, συμπαίκτες του και στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Ο 29χρονος χαφ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική μας και λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για μόνιμη εγκατάσταση στην Κοπεγχάγη, πέρασε από το Κορωπί για να αποχαιρετήσει τους ανθρώπους της ομάδας.

Ηταν μια δύσκολη ώρα τόσο για τον ίδιο όσο και για όλους τους άλλους. Επειτα από έξι χρόνια στον Παναθηναϊκό, ο Ζέκα δέθηκε μαζί του όσο λίγοι και φανερά συγκινημένος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του την ώρα του αποχαιρετισμού.

Η χθεσινή ήταν και ημέρα γνωριμίας των Μουνιέ και Χίλιεμαρκ με τους νέους συμπαίκτες τους. Ο Γάλλος είχε ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα το Σαββατοκύριακο και αυτή ήταν η πρώτη του προπόνηση με όλη την ομάδα, όπως και του Σουηδού χαφ ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα και μπήκε αμέσως στο κανονικό πρόγραμμα. Και οι δύο είναι σε εξαιρετική κατάσταση και υπολογίζονται για τον αγώνα στην Κέρκυρα.

Ο Γιακούμπα Σιλά (αγωνίζεται ξανά σήμερα με την Εθνική Μάλι) αναμένεται στις προπονήσεις την Πέμπτη.

Έντυπη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ