Πρόσωπα της Τρίτης

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν απολαμβάνω τη μοναξιά μου. Δεν είναι κάτι που επιθυμώ και δεν υπάρχει τίποτα όμορφο σ’ αυτό. Είναι δύσκολο», δήλωσε στην εφημερίδα Sunday Telegraph η Αντζελίνα Τζολί  (φωτ.). Η 42χρονη ηθοποιός μετά τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ έχει αφοσιωθεί στα παιδιά τους, αλλά και στην υγεία της, καθώς, όπως παραδέχθηκε, «ήταν μια δύσκολη χρονιά και αντιμετώπισα κάποια προβλήματα υγείας. Οπότε έπρεπε να εστιάσω σ’ αυτά». Πάντως, αντίθετα με όσα κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες για πιθανή επανασύνδεση, άνθρωπος του κοντινού της περιβάλλοντος δήλωσε στην εφημερίδα ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στον ορίζοντα.

(…) Σε ησυχία δεν κάθεται η Μαντόνα, που διαρκώς ψάχνει τρόπους για να ανανεώνεται και να ανανεώνει και τη μουσική της. Σύμφωνα με τον Guardian, η διάσημη τραγουδίστρια, που πρόσφατα έκλεισε τα 59 της χρόνια, αγόρασε ένα σπίτι στη Λισσαβώνα, όπου και μετακόμισε. Αγνωστο πόσο θα μείνει εκεί, αν και ο γιος της Ντέιβιντ έχει ήδη γραφτεί στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες νέων της Μπενφίκα.

(…) Aνεβαίνει στο σανίδι, όπου για πρώτη φορά θα ερμηνεύσει Αμλετ, σε σκηνοθεσία, μάλιστα, του Κένεθ Μπράνα. Ο λόγος για τον Τομ Χίντλεστον, τον οποίο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν λίγοι, καθώς η παράσταση που ανεβαίνει στο Λονδίνο την ερχόμενη Παρασκευή θα διαρκέσει μόλις τρεις εβδομάδες. Και τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς του Royal Academy of Dramatic Art (RADA). Με το που κυκλοφόρησαν λοιπόν τα εισιτήρια, έγιναν καπνός!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή