Κοντά στον Λυμπερόπουλο η ΑΕΚ

Κοντά στον Λυμπερόπουλο η ΑΕΚ

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, καθώς η Ενωση και ο Σουηδός έλυσαν από κοινού τη συνεργασία τους που ξεκίνησε πριν από περίπου έναν χρόνο. Ο τέως πλέον τεχνικός διευθυντής της ομάδας έφερε εις πέρας αρκετές μεταγραφικές κινήσεις και το πρόσημο ως προς τη δουλειά του στον συγκεκριμένο τομέα κρίνεται ιδιαιτέρως θετικό. Μία από τις βασικές αρμοδιότητες του τεχνικού διευθυντή, πέραν των μεταγραφικών διαπραγματεύσεων, όμως, αφορά και τον συνδετικό κρίκο των ποδοσφαιριστών με τη διοίκηση και σε αυτό τον τομέα η δουλειά του κ. Μαϊστόροβιτς, πιθανώς να μην ήταν στο ίδιο επίπεδο, γι’ αυτό και η ΑΕΚ δεν «κυνήγησε» έντονα την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ως αντικαταστάτης του προορίζεται ο Νίκος Λυμπερόπουλος που αναμένεται να επιστρέψει στην ΑΕΚ ύστερα από τρία χρόνια.

Η ΑΕΚ εισέρχεται στον πρώτο απαιτητικό μήνα της σεζόν. Την Κυριακή το απόγευμα αγωνίζεται με την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ και ακολουθούν στη συνέχεια οι αγώνες με Ριέκα στην Κροατία τη μεθεπόμενη Πέμπτη για το Γιουρόπα Λιγκ, δύο αγώνες εκτός και εντός έδρας με τη Λαμία για πρωτάθλημα και κύπελλο, ντέρμπι με Ολυμπιακό και στη συνέχεια η Αούστρια Βιέννης στο ΟΑΚΑ και ο Αστέρας στην Τρίπολη, πριν από τη νέα διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή