Ευρωμπάσκετ: Nέα ήττα της Εθνικής, 89-77 από τη Φινλανδία

Ευρωμπάσκετ: Nέα ήττα της Εθνικής, 89-77 από τη Φινλανδία

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To εθνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν κατάφερε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στο Ευρωμπάσκετ, μετά τις δύο διαδοχικές ήττες από Γαλλία και Σλοβενία. Η Εθνική, η οποία αυτή τη στιγμή έχει μόλις μία νίκη και τρεις ήττες, δεν ήταν ανταγωνιστική στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης με την Φινλανδία, χάνοντας με 77-89, στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου και πλέον αύριο (6/9, 17:30), απέναντι στην Πολωνία, οφείλει να δείξει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο σε άμυνα και επίθεση, προκειμένου να αρπάξει την τέταρτη θέση, μαζί με το «εισιτήριο» για την Κωνσταντινούπολη, όπου θα διεξαχθεί η τελική φάση του θεσμού. Σε διαφορετική περίπτωση, η Εθνική επιστρέφει σπίτι. 

Η άμυνα στο παιχνίδι της Εθνικής υπήρξε απογοητευτική και η επίθεση ήταν κάτω του μετρίου, με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να χρίσει από τα τα πρώτα λεπτά της τον θριαμβευτή, ο οποίος επιβεβαιώθηκε μετά από 40 λεπτά αγώνα, ακόμα κι όταν οι διεθνείς άγγιξαν την ανατροπή στην τελευταία περίοδο, τρέχοντας επιμέρους σκορ 13-2 και μειώνοντας σε 65-69 στο 36΄. Δυστυχώς, η απόπειρα ανατροπής ακολουθήθηκε από αντιαθλητικό φάουλ του Μάντζαρη, τεχνική ποινή για διαμαρτυρία στον πάγκο της Εθνικής, τρίποντο-μαχαιριά του Μάρκανεν και τέλος, σκληρό αντιαθλητικό φάουλ του Θανάση Αντετοκούνμπο στον Λάουρι Μάρκανεν ,περίπου ενάμιση λεπτό πριν από τη λήξη και με το σκορ στο 74-80.

Τα δεκάλεπτα: 14-23, 33-45, 52-67, 77-89

(Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή