Χίλιεμαρκ για ενδεκάδα στον ΠΑΟ

Χίλιεμαρκ για ενδεκάδα στον ΠΑΟ

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με έναν τραυματισμό του Τζανδάρη, που αποδείχθηκε τελικά επιπόλαιος, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα στην Κέρκυρα.

Ο 24χρονος μέσος στραβοπάτησε και αποχώρησε με διάστρεμμα, με τους γιατρούς να είναι καθησυχαστικοί. Ο τραυματισμός είναι ελαφρύς και δεν θα τον αφήσει για καιρό εκτός, σε μια περίοδο όπου ο Τζανδάρης έχει μπει πολύ δυνατά στις προπονήσεις και δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει χρόνο συμμετοχής. Πολύ καλές είναι και οι εντυπώσεις που έχουν αφήσει οι Μουνιέ και Χίλιεμαρκ στις πρώτες προπονήσεις τους στο Κορωπί. Ειδικά ο Σουηδός ήλθε σε φουλ ρυθμούς από την Τζένοα και είναι πιθανό να ξεκινήσει στην ενδεκάδα την Κυριακή.

Ο Ουζουνίδης δεν έχει ακόμα εικόνα για τον Σιλά, μιας και με το που υπέγραψε συμβόλαιο έφυγε για τα δύο παιχνίδια που είχε με την Εθνική Μάλι. Λογικά, θα κάνει την πρώτη του προπόνηση την Πέμπτη και εκεί θα φανεί εάν θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με την Κέρκυρα. Ο Κουλιμπαλί έκανε χθες θεραπεία (θλάση), ενώ οι Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Μολέντοο και Ρέις αρκέστηκαν ξανά σε ατομικό, με μόνο τον πρώτο να έχει ελπίδες να προλάβει το ματς της Κυριακής. Οι διεθνείς Χατζηγιοβάνης, Ευαγγέλου και Κότσαρης ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Λουντ επιστρέφει σήμερα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή