Έχοντας σιγουρέψει ότι τα βαρέλια που ήταν γεμισμένα με εκρηκτική ύλη είναι πλέον ακίνδυνα, ένας στρατιώτης μεταφέρει ένα από αυτά για περαιτέρω εξέταση από ειδικούς, έξω από το ξενοδοχείο Europa του Μπέλφαστ, το 1972. Λίγο νωρίτερα, ο στρατός εξουδετέρωσε εκρηκτικό μηχανισμό που ήταν τοποθετημένος μέσα ένα βαν μπροστά στην είσοδο του ξενοδοχείου, αποτρέποντας μία μεγάλη έκρηξη. (AP Photo/Eddie Worth)

Ένα από τα κλασικότερα δίδυμα της αμερικανικής κωμωδίας επανενώνεται μετά από 20 χρόνια απόστασης, όταν ο Ντίν Μάρτιν πραγματοποιεί εμφάνιση έκπληξη στον ετήσιο τηλεμαραθώνιο που πραγματοποιεί ο Τζέρι Λιούις για την αντιμετώπιση της μυικής δυστροφίας, στο Λας Βέγκας, το 1976. (AP Photo)

Τα αδέρφια Ντέιβις, Ρέι και Ντέιβι, ο Μικ Άβορι και ο Πιτ Κουέιφ των Kinks, του δημοφιλούς ροκ συγκροτήματος από το βόρειο Λονδίνο, «σπάνε πλάκα» με ένα διώροφο λεωφορείο της βρετανικής πρωτεύουσας, κατά την πρώιμη περίοδο της μακροχρόνιας καριέρας τους, το 1964. (AP Photo)

Στη συνεδριακή αίθουσα της Νυρεμβέργης λαμβάνει χώρα το πρώτο συνέδριο του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος (NSDAP) από τη στιγμή που ανήλθε στην εξουσία, το 1933. Τουλάχιστον 15.000 άτομα συμμετείχαν στη ναζιστική συνάθροιση. (AP Photo)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ