Ξάνθη και Σπόρτινγκ στον δρόμο του Ολυμπιακού

Ξάνθη και Σπόρτινγκ στον δρόμο του Ολυμπιακού

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το βλέμμα στον επόμενο κύκλο συνεχόμενων αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη, πορεύονται το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες του Ολυμπιακού. Για τον Χάσι προέχει ο εκτός έδρας αγώνας του Σαββάτου με την Ξάνθη, όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα επιχειρήσουν να πετύχουν την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Και τρεις ημέρες μετά, θα υποδεχθούν τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στο Καραϊσκάκη, στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει η διαχείριση του δυναμικού από τον προπονητή των πρωταθλητών. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να γίνουμε μάρτυρες αρκετών αλλαγών από αγώνα σε αγώνα. Για τη θέση του τερματοφύλακα, θα προτιμηθεί ο Προτό στα «Πηγάδια» εφόσον ο Καπίνο δεν ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Για το κέντρο της άμυνας, είναι πιθανό να δοκιμάσει τον Ρομαό μαζί με τον Ενγκελς.

• Στο Καραϊσκάκη ολοκληρώθηκε χθες το παγκόσμιο συνέδριο του φημισμένου αμερικανικού πανεπιστημίου Χάρβαρντ. «Ακόμα και σήμερα το χρώμα του δέρματος λειτουργεί αποτρεπτικά. Δυστυχώς, το δέρμα είναι ένα… σύνορο και όριο για πολλά άτομα», επισήμανε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος άσος Λιλιάν Τουράμ, από το πάνελ του σημαντικού συνεδρίου που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή