Oι ΗΠΑ στον δρόμο της εθνικής νεανίδων

Oι ΗΠΑ στον δρόμο της εθνικής νεανίδων

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Mία μεγάλη πρόκληση περιμένει σήμερα την εθνική ομάδα πόλο Νέων Γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που διεξάγεται στον Βόλο. Τα κορίτσια του Στέφανου Λέανδρου αντιμετωπίζουν τις ΗΠΑ στον προημιτελικό της διοργάνωσης.

«Τόσο εγώ προσωπικά όσο και όλα τα κορίτσια νιώθουμε έτοιμες για τον αγώνα με την Αμερική. Γνωρίζουμε καλά τον αντίπαλό μας και φυσικά δεν τον υποτιμάμε. Είναι μία πολύ δυνατή ομάδα με ποιοτικές παίκτριες, όμως παρ’ όλα αυτά εμείς μπορούμε να τις κερδίσουμε», τόνισε η Μαρία Πάτρα. Η Μαριαλένα Σελετοπούλου συμπλήρωσε: «Είναι ένα παιχνίδι το οποίο περιμέναμε. Είμαστε έτοιμες και προετοιμασμένες γι’ αυτό. Εχουμε απεριόριστες δυνατότητες. Το κλειδί είναι να κρατήσουμε το σκορ σε χαμηλό επίπεδο και να περιορίσουμε την κινητικότητά τους. Νιώθουμε ανατριχίλα με τόσο κόσμο να φωνάζει για εμάς. Δεν έχουμε συνηθίσει τόσο κόσμο στα κολυμβητήρια της χώρας μας και νομίζω πως θα μας βοηθήσει πολύ η συμπαράστασή του στην επίτευξη των στόχων μας».

Παιχνίδι «χωρίς αύριο» χαρακτήρισε τον αγώνα η Ιφιγένεια Μαυρωτά: «Είμαστε έτοιμες να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας. Είναι ένα παιχνίδι χωρίς αύριο, στο οποίο θα καταθέσουμε την ψυχή μας μέσα στην πισίνα. Είμαστε πλήρεις σαν ομάδα με βάθος στον πάγκο και αυτό μας δίνει την ευκαιρία να ξεκουραζόμαστε. Μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι η άμυνα και φυσικά η εμπειρία μας».

«Εχουμε όλες τις ίδιες φιλοδοξίες. Ενα μετάλλιο και γιατί όχι ένα χρυσό μετάλλιο. Μπροστά μας είναι πλέον οι ΗΠΑ. Πρέπει να παίξουμε αρχικά καλή άμυνα για να πάρουμε ρυθμό στην επίθεση. Είμαστε έτοιμες», τόνισε η φύλακας άγγελος της εστίας μας, Σταυρούλα Δουρέκα.

Η Κατερίνα Μιχαηλίδου πρόσθεσε: «Είναι τιμή μου που αποτελώ κι εγώ μέλος αυτής της ομάδας, δούλεψα πολύ σκληρά όλη τη σεζόν και πιστεύω άξιζα μια θέση στην Εθνική».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή