Μπριζίτ Μακρόν για την Ελλάδα: «Δεν φεύγω, θα μείνω»

Μπριζίτ Μακρόν για την Ελλάδα: «Δεν φεύγω, θα μείνω»

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Αρχαία Αγορά, ξεναγήθηκε το πρωί της Παρασκευής η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν. Την κυρία Μακρόν υποδέχθηκε στον χώρο, λίγο μετά τις 10:15, η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, Βλασία Παυλοπούλου.

Ευδιάθετη, η πρώτη κυρία της Γαλλίας, απάντησε χαμογελαστή στους δημοσιογράφους, όταν την ρώτησαν στην είσοδο της Αρχαίας Αγοράς, τι εντυπώσεις έχει αποκομίσει από το 24ωρο της στην Αθήνα: «Δεν φεύγω. Θα μείνω».

Το δώρο της κ. Παυλοπούλου

Ένα χρυσό κολιέ με φύλλα ελιάς ήταν το δώρο της συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, Βλασίας Παυλοπούλου προς τη σύζυγο του Γάλλου προέδρου, Μπριζίτ Μακρόν μετά την ολοκλήρωση της πρωινής επίσκεψής τους στην Αρχαία Αγορά.

Η κ. Μακρόν το φόρεσε αμέσως με τη βοήθεια της κ. Παυλοπούλου, ευχαρίστησε και είπε: «Μου θυμίζει Αρχαία Ελλάδα».

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της ξενάγησης στην Αρχαία Αγορά, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας συζήτησε ιδιαίτερα το θέμα των θεσμών, της λειτουργίας της Αρχαίας Αγοράς.

Οι τουρίστες που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην Αρχαία Αγορά και την αναγνώρισαν εξέφρασαν την επιθυμία να βγάλουν σέλφι με την Μπριζίτ Μακρόν.

Μπριζίτ Μακρόν για την Ελλάδα: «Δεν φεύγω, θα μείνω»-1
Μπριζίτ Μακρόν για την Ελλάδα: «Δεν φεύγω, θα μείνω»-2

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή