Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί αύριο η ΓΣΕΕ

Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί αύριο η ΓΣΕΕ

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων της ΕΛΒΟ στη Θεσσαλονίκη είχε σήμερα η ΓΣΕΕ, στο πλαίσιο του προγράμματος δράσης της Συνομοσπονδίας στη ΔΕΘ.

Το προεδρείο της ΓΣΕΕ, μαζί με τους εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, συζήτησαν με το σωματείο των εργαζομένων τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με δεδομένο το γεγονός ότι η ΕΛΒΟ τελεί υπό εκκαθάριση εν λειτουργία, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα εξασφάλισης όλων των θέσεων εργασίας, μέσα από τη διασφάλιση της ύπαρξης της εταιρείας και της ποιότητας των εργασιακών σχέσεων.

Η ΓΣΕΕ συνεχίζει τον συντονισμό δράσης της με τις ομοσπονδίες και τα εργατικά κέντρα που ανήκουν στη δύναμή της, με στόχο τη μαζική και ενωτική συμμετοχή στο αυριανό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 18:00, στο άγαλμα Βενιζέλου, στη Θεσσαλονίκη.

«Με κεντρικό σύνθημα "αδιαπραγμάτευτη η αξιοπρέπειά μας", συνεχίζουμε αγωνιστικά και μαχητικά για την κοινωνία με την κοινωνία, στους δρόμους του αγώνα» σημειώνει η ΓΣΕΕ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή