Κρήτη: 1.911 τροχαίες παραβάσεις το τελευταίο τριήμερο

Κρήτη: 1.911 τροχαίες παραβάσεις το τελευταίο τριήμερο

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«H ευαισθητοποίηση, η αλλαγή νοοτροπίας, η αλλαγή της κουλτούρας και της παιδείας μας, είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία, για να μπει επιτέλους ένα τέλος στα τροχαία ατυχήματα».

Με αυτό το μήνυμα η Τροχαία της Κρήτης προτρέπει τους οδηγούς να πράξουν όλα εκείνα ώστε, «Ο τρόπος σκέψης μας να αλλάξει, για να σταματήσουμε να θρηνούμε θύματα στην άσφαλτο».

Υπάρχει εντατικοποίηση στους τροχονομικούς ελέγχους που πραγματοποιούνται στην Περιφέρεια της Κρήτης για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την ασφαλή μετακίνηση οχημάτων και πολιτών.

Το τελευταίο τριήμερο διενεργήθηκαν έλεγχοι από 145 συνεργεία σε 5.585 οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν 1.911 παραβάσεις.

Η Τροχαία Κρήτης υπενθυμίζει ότι, «Η σωστή οδική συμπεριφορά των χρηστών του οδικού δικτυού και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις, τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων, καθώς επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας».

Για περισσότερες μάλιστα χρήσιμες συμβουλές στον τομέα πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων και οδικής ασφάλειας, οι πολίτες μπορούν να επισκέπτονται τον ιστότοπο της Ελληνικής Αστυνομίας http://www.hellenicpolice.gr.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή