Φιλόξενη πολυτέλεια με άρωμα Χόλιγουντ

Φιλόξενη πολυτέλεια με άρωμα Χόλιγουντ

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι μεσημέρι Παρασκευής, ο ήλιος λούζει με φως τους λόφους του δυτικού Χόλιγουντ καθώς κατευθυνόμαστε στο Elyx House, το «σπίτι» της βότκας Absolut Elyx, μια πανέμορφη κατοικία των αρχών του 20ού αιώνα, στην οποία έζησαν σταρ του σινεμά όπως ο Ντάνιελ Κρεγκ, η Γουαϊνόνα Ράιντερ και η Έλεν Μίρεν. Γιατί όμως μια βότκα χρειαζόταν το δικό της σπίτι; «Θεωρήσαμε ότι θα ήταν ωραίο να κατασκευάσουμε έναν χώρο που θα βοηθούσε τους επισκέπτες να καταλάβουν τι αντιπροσωπεύει το μπραντ, να δοκιμάσουν τα κοκτέιλ μας και να ζήσουν την εμπειρία Elyx, που υιοθετεί μια νέα προσέγγιση στην πολυτέλεια», μας εξηγεί ο διευθύνων σύμβουλος της Elyx Γιόνας Ταλίν, ο οποίος μας υποδέχεται στον πανέμορφο κήπο με τα δεκάδες φυτά και λουλούδια, την πισίνα που λαμπυρίζει στην αντανάκλαση χιλιάδων ηλιαχτίδων και τος Λος Άντζελες να απλώνεται ως εκεί που φτάνει το μάτι. «Το ήθος της Elyx μπορεί να συνοψιστεί σε μία λέξη, ακεραιότητα. Η πολυτέλεια δεν χρειάζεται να είναι αυστηρή, ψυχρή ή επιφανειακή· μπορεί να εμπεριέχει τη θερμή φιλοξενία, να είναι χαρούμενη, και αυτό ακριβώς θέλουμε να δείξουμε στους καλεσμένους μας», προσθέτει.

Σε όλη τη διάρκεια του χρόνου εκατοντάδες ηθοποιοί και σελέμπριτι της κινηματογραφικής και μουσικής βιομηχανίας διασκεδάζουν σε ολονύχτια πάρτι που διοργανώνονται εκεί, ανάμεσά τους η Σούζαν Σάραντον, η Κέιτι Χολμς, η Κέιτ Μπόσγουορθ κ.ά. Πρόκειται για μια έξυπνη κίνηση και για οικονομικούς λόγους, καθώς τα μηνιαία έξοδα συντήρησης της κατοικίας είναι λιγότερα από ένα billboard στη Sunset Boulevard. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή