Στο «πράσινο» προσκήνιο ξανά ο Γιαννακόπουλος

Στο «πράσινο» προσκήνιο ξανά ο Γιαννακόπουλος

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντονες μετασεισμικές δονήσεις προκάλεσε η ήττα του Παναθηναϊκού στην Κέρκυρα, που τον κράτησε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μηδέν βαθμούς. Οι αντιδράσεις απογοήτευσης των οπαδών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν σφοδρές, με αποδέκτες διοίκηση, παίκτες και προπονητή, αλλά μια δημόσια τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου λειτούργησε ως βαλβίδα αποφόρτισης και συνετέλεσε στο να στραφεί το βλέμμα όλων στην επόμενη ημέρα της ομάδας. Με μια απάντησή του σε σχόλιο ενός φιλάθλου στο Ιnstagram, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο της άμεσης εμπλοκής του και με την ΠΑΕ: «Ζούμε σε μια χώρα με γαυρορίζες 20 ετών στα πάντα… ΑΕΚ, ΠΑΟΚ έχουν κυβερνητική εύνοια… Και οι τρεις έχουν περιέργως πολύ βαθιά πορτοφόλια… Είναι δύσκολο εγχείρημα, αλλά η προσπάθεια θα γίνει σύντομα».

Το όραμα του κ. Γιαννακόπουλου είναι η συστράτευση όλων όσοι αγαπούν τον Παναθηναϊκό, με σκοπό να δημιουργηθεί ένα επενδυτικό – διοικητικό σχήμα ικανό να διαχειριστεί σε ανταγωνιστικό επίπεδο τις τύχες της ΠΑΕ, της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη, με πυλώνα τη συστέγαση όλων των τμημάτων του συλλόγου στο Ολυμπιακό Στάδιο έπειτα από ειδική συμφωνία για την παραχώρηση όλων των εγκαταστάσεών του για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι επαφές για τη δημιουργία του PAO FOUNDATION έχουν ξεκινήσει από την περασμένη άνοιξη και ήδη έχουν βρεθεί κάποιοι ισχυροί συμπαίκτες, πρόθυμοι να εμπλακούν στο εγχείρημα. Υπάρχουν συζητήσεις σε καλό κλίμα και με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος έχει κουραστεί από τον μοναχικό αγώνα του και έχει εκφράσει την επιθυμία του να απεμπλακεί από την ΠΑΕ εάν και εφόσον βρεθεί μια βιώσιμη διάδοχη κατάσταση. Είναι πιθανό να κληθούν και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού να συμμετάσχουν σ’ αυτό το εγχείρημα, σε ένα μεικτό μοντέλο που επεξεργάζονται τους τελευταίους μήνες ο κ. Γιαννακόπουλος με τους συνεργάτες του. Το όλο εγχείρημα είναι σε φάση σχεδιασμού και βολιδοσκοπήσεων, με τις ορατές εξελίξεις να αναμένονται περίπου στα μέσα Οκτωβρίου.

Ο Τάσος Αυλωνίτης πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε διετές συμβόλαιο, ανακοινώθηκε και αποτελεί πλέον τη 13η μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα πριν από 10 χρόνια στο Αιγάλεω και εν συνεχεία αγωνίστηκε σε Ηλυσιακό, Καβάλα, Πανιώνιο, Ολυμπιακό, Στουρμ Γκρατς και Χαρτς.

• Απλή κάκωση «κληρονόμησε» ο Καμπέσας από το τάκλιν του Σοϊλέδη στη φάση όπου δεν υπεδείχθη πέναλτι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή