ΕΛΛΑΔΑ

Αναστολή απεργιακών κινητοποιήσεων αποφάσισε η ΣΤΑ.ΣΥ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Με ανακοίνωση του το σωματείο εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ ανακοίνωσε την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων που είχε προκηρυχθεί για  σήμερα 12/9 (από 21.00 έως λήξη της βάρδιας) και την Παρασκευή 15/9 (από 12.00 έως 15.00).

H ανακοίνωση: 

Το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑ.ΣΥ, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο επιβατικό κοινό και μετά την έμπρακτη βούληση της Διοίκησης να προχωρήσει σε ουσιαστικό διάλογο για τα αιτήματά μας, αποφάσισε να αναστείλει τις στάσεις εργασίας, που είχε προκηρύξει για  σήμερα 12/9 (από 21.00 έως λήξη της βάρδιας) και την Παρασκευή 15/9 (από 12.00 έως 15.00).

Στη συνάντηση επήλθε συμφωνία ως προς την αναγκαιότητα και τον τρόπο κατοχύρωσης της διαφάνειας σε προαγωγές και μετακινήσεις υπαλλήλων, με αξιοκρατικά και αντικειμενικά κριτήρια.

Μετά απ’ αυτές τις εξελίξεις και προκειμένου να διευκολυνθεί ο συνεχιζόμενος διάλογος αποφασίσαμε την αναστολή των κινητοποιήσεων δηλώνοντας ότι παραμένει πρωταρχικό αίτημα του Σωματείου η αξιοκρατία, η διαφάνεια και η αντικειμενικότητα στην εργασιακή εξέλιξη όλων των συναδέλφων.

 


 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ