Flashback στη 13η Σεπτεμβρίου

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στη 13η Σεπτεμβρίου-1

Στρατιώτες του φινλανδικού στρατού κρατούν τις θέσεις τους λυσσαλέα παρά την πυρκαγιά που έχει προκληθεί γύρω τους από σοβιετικά πυρά, κατά τη διάρκεια πολεμικών επιχείρησεων ανακατάληψης εδαφών που έχασαν από τον σοβιετικό στρατό στον «Χειμερινό Πόλεμο» του 1939-40, κάπου στη Φινλανδία, το 1941. (AP Photo) 

Flashback στη 13η Σεπτεμβρίου-2

Βέλγοι που συνεργάστηκαν με τη Γκεστάπο κατά την περίοδο της γερμανικής κατοχής του Βελγίου κρατούνται σε ένα κλουβί λιονταριών στον ζωολογικό κήπο της Αμβέρσας, αναμένοντας τη διεξαγωγή της δίκης τους για προδοσία, το 1944. Εκατοντάδες δωσίλογοι συνελήφθησαν μετά την απελευθέρωση της χώρας από τους Συμμάχους και τοποθετήθηκαν σε κλουβιά του ζωολογικού κήπου. (AP Photo)

Flashback στη 13η Σεπτεμβρίου-3

Σχεδόν σαράντα μέρες μετά τη ρίψη της πρώτης ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα, οι μάζες από παλιοσίδερα, μπάζα και συντρίμμια αποτελούν τη χαρακτηριστικότερη εικόνα της πόλης, υπερτονίζοντας το μέγεθος της καταστροφής που έλαβε χώρα. (ΑP Photo) 

Flashback στη 13η Σεπτεμβρίου-4

Ο ηγέτης της οργάνωσης για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης, Γιασέρ Αραφάτ, ανταλλάσσει χειραψία με την κόρη του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπιλ Κλίντον, μετά την υπογραφή της συμφωνίας ειρήνης του Όσλο μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων, στον προαύλιο χώρο του Λευκού Οίκου, στην Ουάσιγκτον, το 1993. (AP Photo/John Duricka)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή