Φουλ δράση σήμερα στο Γιουρόπα Λιγκ

Φουλ δράση σήμερα στο Γιουρόπα Λιγκ

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με 24 αναμετρήσεις, μοιρασμένες στις 20.00 και στις 22.05 ανοίγει απόψε η αυλαία και των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, με μερικές από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ευρώπης να μπαίνουν στη μάχη.

Δύο από αυτές είναι η Αρσεναλ και η Κολωνία που συγκρούονται απόψε στο Εμιρεϊτς του Λονδίνου, με τους Αγγλους να μπαίνουν στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση ύστερα από 18 χρόνια. Είναι άγνωστο πόσο σοβαρά θα αντιμετωπίσουν οι Λονδρέζοι τον αγώνα, δεδομένου ότι την Κυριακή πρόκειται να παίξουν με την Τσέλσι για το πρωτάθλημα. Αλλη σημαντική αναμέτρηση είναι αυτή του Βερολίνου ανάμεσα στη Χέρτα και στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ αμφίρροπος αναμένεται ο αγώνας της Κοπεγχάγης των Ζέκα και Πιέρου Σωτηρίου με τη Λοκομοτίβ Μόσχας στη Δανία. Νις και Λάτσιο προέρχονται από εντός έδρας νίκες με τέσσερα γκολ στα πρωταθλήματά τους, αλλά στο Γιουρόπα Λιγκ έχουν επικίνδυνες εξόδους στο Βέλγιο με τη Βάρεγκεμ και στην Ολλανδία με τη Φίτεσε αντιστοίχως.

Πρώτη μάχη και για τον Απόλλωνα Λεμεσού που έχει δύσκολη αποστολή, καθώς φιλοξενεί στη Λευκωσία τη Λυών. Η γαλλική ομάδα ελπίζει να φτάσει ώς τον τελικό τον οποίο και θα φιλοξενήσει στην έδρα της στις 16 Μαΐου. Στον ίδιο όμιλο γίνεται ένας ακόμη πολύ ενδιαφέρων αγώνας, ανάμεσα στην Αταλάντα και στην Εβερτον του Γουέιν Ρούνι.

Η εντυπωσιακή Χόφενχαϊμ, μετά τη νίκη της επί της Μπάγερν στην Μπουντεσλίγκα, υποδέχεται την πορτογαλική Μπράγκα και παρά τους τραυματισμούς που έχει είναι το φαβορί. Οι πρώην πρωταθλητές Ευρώπης Στεάουα (με το νέο της πια όνομα FCSB), Ερυθρός Αστέρας και Μαρσέιγ παίζουν στην έδρα τους με Βικτόρια Πλζεν, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και Κόνιασπορ αντιστοίχως.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή