Τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus φτάνουν στα καταστήματα WIND στις 29 Σεπτεμβρίου

Τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus φτάνουν στα καταστήματα WIND στις 29 Σεπτεμβρίου

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η WIND θα προσφέρει τα νέας γενιάς iPhone 8 και iPhone 8 Plus. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να τα αποκτήσουν πρώτοι κάνοντας προπαραγγελία από τις 22 Σεπτεμβρίου στο www.wind.gr καθώς και στα καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα. 

Τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus είναι η νέα γενιά iPhone με νέα εμφάνιση από γυαλί και αλουμίνιο. Θα είναι διαθέσιμα σε τρία εξαιρετικά χρώματα – silver, space grey και new gold – κατασκευασμένα με το πιο ανθεκτικό γυαλί που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε smartphone. Τα νέα μοντέλα διαθέτουν οθόνη Retina HD, τσιπ A11 Bionic και είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν την απόλυτη Augmented εμπειρία. Η πιο διάσημη κάμερα του κόσμου, γίνεται ακόμα καλύτερη, ενώ η ασύρματη φόρτηση δίνει μια νέα σημαντική δυνατότητα στο iPhone.

Το iPhone 8 Plus έχει διπλή κάμερα 12-megapixel και συστήνει τη λειτουργία «Portrait Lighting» που προσαρμόζει τον φωτισμό για πορτραίτα και δημιουργεί εφέ σε πέντε διαφορετικά στυλ φωτισμού.

Επιπλέον, το iPhone X, το μέλλον των smartphone, θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελίες στην WIND από την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου. Το iPhone X έρχεται με υπέροχη εμφάνιση όλο γυαλί, με οθόνη Super Retina HDR OLED 5,8 ιντσών, A11 Bionic επεξεργαστή, δυνατότητα ασύρματης φόρτησης, βελτιωμένη κάμερα στο πίσω μέρος του με νέο οπτικό σταθεροποιητή και Face ID που λειτουργεί με τη βοήθεια της True Depth κάμερας.

Τα νέα μοντέλα iPhone σε συνδυασμό με το 4G Δίκτυο της WIND εκτοξεύουν την επικοινωνία και δημιουργούν την απόλυτη εμπειρία στους χρήστες. Με τις ταχύτητες του δικτύου της WIND και τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά των νέων συσκευών δε χρειάζονται παρά ελάχιστα δευτερόλεπτα για να μπουν οι χρήστες στο Facebook και στο Instagram,  να πλοηγηθούν στο Internet ή να κατεβάσουν μια φωτογραφία 5Μbytes. Το ίδιο άνετα μπορούν να απολαύσουν video από το YouTube, σε άριστη ποιότητα εικόνας χωρίς διακοπές.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές διάθεσης και τα πακέτα σύνδεσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα www.wind.gr

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συσκευές iPhone είναι διαθέσιμες στο www.apple.com.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή