Ένας χρόνος επιτυχίες

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Αθηναίοι το αγαπούν για τη ρετρό-σικ αισθητική του και το roof garden του με την ασυναγώνιστη θέα, οι ξένοι επισκέπτες το επιλέγουν για την προνομιακή του τοποθεσία (δυο βήματα από το Σύνταγμα) και τη διακριτική του πολυτέλεια, οι χρήστες του Tripadvisor το επιβραβεύουν με υψηλότατες βαθμολογίες, ο Αμερικανικός Οργανισμός Πιστοποίησης Κτιρίων τού απένειμε την πιστοποίηση LEED καθιστώντας το το μονασικό «πράσινο» ξενοδοχείο στην Ελλάδα…

Επιτυχημένος πέραν κάθε προσδοκίας ήταν ο πρώτος χρόνος λειτουργίας του Electra Metropolis, του πέμπτου ξενοδοχείου του Ομίλου Electra, που έδωσε ξανά ζωή στο κτίριο-φάντασμα του υπουργείου Παιδείας στη Μητροπόλεως και αναβάθμισε θεαματικά τη γύρω περιοχή.

Το νέο αθηναϊκό success story επιβεβαιώνεται και από αριθμούς: 100.000 ταξιδιώτες φιλοξενήθηκαν στα δωμάτια και στις σουίτες του, ενώ άλλοι τόσοι απόλαυσαν την κουζίνα και τα κοκτέιλ του.

www.electrahotels.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή