Με βαριά τιμωρία απειλείται η Σπαρτάκ για τη φωτοβολίδα

Με βαριά τιμωρία απειλείται η Σπαρτάκ για τη φωτοβολίδα

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πειθαρχική διαδικασία κατά της Σπαρτάκ Μόσχας άνοιξε χθες η UEFA σχετικά με το καπνογόνο που έστειλαν οπαδοί της ρωσικής ομάδας στον αγώνα με τη Μάριμπορ προχθές να περάσει ξυστά από τον διαιτητή.

Απο τύχη ο Γερμανός Ντενίζ Αϊτεκίν δεν τραυματίστηκε και η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία θα αποφασίσει την επόμενη Πέμπτη για την τιμωρία των Ρώσων.

Στη Μαδρίτη, παρά το 3-0 επί του ΑΠΟΕΛ, η Ρεάλ έδειξε την εκτίμησή της για τον πρωταθλητή Κύπρου, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να δηλώνει ότι αναμένει στη Λευκωσία ότι η Ρεάλ θα δυσκολευθεί: «Ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε χωρίς κόμπλεξ σε ένα πολύ μεγάλο στάδιο, αλλά ξέραμε ότι αυτή η ομάδα έχει πείρα μεγάλων αγώνων και φάνηκε στο παιχνίδι της και στον ρυθμό που είχε. Αν ρίσκαρε λίγο περισσότερο θα μας έβαζε δύσκολα και στη Λευκωσία θα μας δυσκολέψει». Ικανοποιημένος φάνηκε και ο Γιώργος Δώνης από τους παίκτες του, θυμίζοντας ότι «αυτά τα παιχνίδια μπορούν να σε δυναμώσουν και να σε κάνουν καλύτερη ομάδα».

Η απογοήτευση ήταν διάχυτη στη Λίβερπουλ, που ισοφαρίστηκε από τη Σεβίλλη μένοντας στο εντός έδρας 2-2. «Είχαμε απαντήσεις για όλα, εκτός από τα γκολ» είπε ο τεχνικός των «Ρεντς» Γιούργκεν Κλοπ, βλέποντας αμφότερα τα τέρματα των Ανδαλουσιάνων να προέρχονται από αμυντικά σφάλματα, λίγες μέρες μετά το 5-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η δε ομάδα του Μάντσεστερ, νικήτρια της Φέγενορντ με 4-0 στο Ρότερνταμ, έσπασε την περυσινή κατάρα της αδυναμίας της να νικήσει εκτός έδρας στην Ευρώπη. «Είναι σημαντικό να τηρούμε την ίδια νοοτροπία εκτός έδρας με αυτή που έχουμε και στο “Ετιχαντ”» είπε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, προπονητής της Σίτι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή