Φωτογραφίες από τη συνεκπαίδευση του Πολεμικού Ναυτικού με τις μονάδες του SNMG2

Φωτογραφίες από τη συνεκπαίδευση του Πολεμικού Ναυτικού με τις μονάδες του SNMG2

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεκπαίδευση του Πολεμικού Ναυτικού με μονάδες της Συμμαχικής Ναυτικής Δύναμης Standing NΑΤΟ Maritime Group 2 (SNMG2), διεξήχθη στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή βόρεια- βορειοδυτικά νήσου Κρήτης, την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017. 

Από πλευράς ΠΝ συμμετείχε η φρεγάτα ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ ενώ από πλευράς της Συμμαχικής Δύναμης συμμετείχαν η φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ, το αγγλικό αντιτορπιλικό HMS DUNCAN, πλοίο έδρας του Διοικητού SNMG2, Commodore James Morley Royal Navy και η γαλλική φρεγάτα FS LA FAYETTE.

Η εν λόγω συνεκπαίδευση εστιάστηκε σε διαδικασίες αντιμετώπισης απειλής αέρος, ηλεκτρονικού πολέμου και σε τεχνικά/τακτικά αντικείμενα επικοινωνιών, διοικητικής μέριμνας και ναυτιλίας κατεύθυνσης. Συνέβαλε δε στην ενίσχυση της επιχειρησιακής και μαχητικής ικανότητας και ετοιμότητας των συμμετεχόντων και στην προαγωγή του επιπέδου της συνεργασίας και της αμοιβαίας κατανόησης μεταξύ των συμμετεχόντων σε Συμμαχικό επίπεδο.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή