«Όλοι ένα»: Τελευταίο ραντεβού στη Λαχαναγορά

«Όλοι ένα»: Τελευταίο ραντεβού στη Λαχαναγορά

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου η κεντρική λαχαναγορά του Ρέντη ανοίγει πρώτη φορά για τη μουσική. Πράγματι είναι μια ωραία ιδέα να αποχαιρετήσουν εκεί το κοινό ο Σταμάτης Κραουνάκης και η παρέα του κλείνοντας μια μεγάλη διαδρομή σε όλη την Ελλάδα.

Η τελευταία πανηγυρική βραδιά έχει τίτλο «Ολοι ένα. Φίλα με» και περιλαμβάνει αγαπημένα τραγούδια. «Ηταν μια βόλτα ζωής. Πήγε σχεδόν παντού αυτή η παρέα», γράφει ο Σταμάτης Κραουνάκης.

«Ανθρωποι, καλλιτέχνες, τεχνικοί, αισθήματα, δημοσιογράφοι, social media, αποθεώσεις, δάκρυα, γέλια. Σύμπασα Ελλάδα και νήσοι και Λονδίνα. Δύο χρόνια πορεία. Η τέχνη μας, το τραγούδι. Ηθελα να κάνουμε φινάλε σ’ έναν τόπο ανθρώπινου κόπου. Φλερτάρω καιρό μ’ αυτήν την ιδέα. Να μην καλέσουμε κάπου τον κόσμο. Να πάμε εμείς σε αυτόν. Ελπίζω αυτή η πράξη να ανοίξει την όρεξη και να αποκτήσει η πόλη μας άλλη μια εστία μουσικής».

Επί σκηνής μαζί με τον Σταμάτη Κραουνάκη βρίσκονται οι Χρήστος Γεροντίδης, Σάκης Καραθανάσης, Κώστας Μπουγιώτης, Βασίλης Ντρουμπόγιαννης, Βάιος Πράπας, Γιώργος Στιβανακής, Γιώργος Ταμιωλάκης και Χάρης Φλέουρας. Εναρξη στις 9 μ.μ.

​​Κεντρική πύλη, Κέννεντυ 1, Λαχαναγορά Ρέντη. Εισιτήρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ticketservices.gr και στα εκδοτήρια στην οδό Πανεπιστημίου στον αριθμό 39.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή