Αναζήτηση πρώτης νίκης για τον ΠΑΟ

Αναζήτηση πρώτης νίκης για τον ΠΑΟ

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς κλασικό ντέρμπι αλλά με αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια διεξάγεται αυτό το τριήμερο η 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Από τα τρία ματς του σημερινού προγράμματος, το πιο αμφίρροπο είναι το λιγότερο λαμπερό, αυτό ανάμεσα στον Λεβαδειακό και στην Ξάνθη, δύο αήττητες ομάδες που έχουν κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Στα άλλα δύο παιχνίδια το φαβορί είναι ξεκάθαρο, τόσο στην Τούμπα όσο και στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι σε Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα, με τον Σάββα Παντελίδη να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας της Πελοποννήσου.

Το κυριακάτικο μενού ανοίγει με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα στη Λεωφόρο, όπου οι γηπεδούχοι αναζητούν (παρουσία των οπαδών τους καθώς εξέτισαν την ποινή τους από πέρυσι) την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα για να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και κλείνει με τον αγώνα της Λαμίας κόντρα στην ΑΕΚ στο Περιστέρι, λόγω της μη έγκαιρης ολοκλήρωσης των έργων ανακαίνισης στη φυσική της έδρα. Στο μεσοδιάστημα, η Λάρισα υποδέχεται τον Ατρόμητο με νέο προπονητή τον Τζάκι Ματάισεν, ενώ ο Πλατανιάς φιλοξενεί στην Κρήτη την Κέρκυρα. Το πρόγραμμα κλείνει τη Δευτέρα με το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννενα – Πανιώνιος.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής: ΣΑΒΒΑΤΟ: Λεβαδειακός – Ξάνθη 16.00, ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 18.15, Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 20.30. ΚΥΡΙΑΚΗ: Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης 16.00, Λάρισα – Ατρόμητος 18.15, Πλατανιάς – Κέρκυρα 18.15, Λαμία – ΑΕΚ (γήπ. Περιστερίου) 20.30. ΔΕΥΤΕΡΑ: ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος 19.00. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (3 αγων.): ΑΕΚ 7, Ολυμπιακός 7, Πανιώνιος 7, ΠΑΟΚ 5, Ξάνθη 5, ΠΑΣ Γιάννενα 5, Λαμία 4, Ατρόμητος 3, Λεβαδειακός 3, Κέρκυρα 3, Παναιτωλικός 2, Πλατανιάς 2, Απόλλων Σμύρνης 2, Αστέρας Τρίπολης 1, ΑΕΛ 1, Παναθηναϊκός 0. (Σημ.: Ο Παναθηναϊκός έχει -2 β. λόγω τιμωρίας).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή